Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ženy a ich nevkus

Príspevok v téme: Ženy a ich nevkus
Boy boy

Včera som v obch. centre nemenovanom videl ženu asi 35 _ 40 rocnu čo mala nohy do X.
Viem je to vrodené ale ta ženská mala oblečene úzke nohavice tie priliehavé legany ci ako sa volajú a k tomu krátku bundu nad zadok. A ešte k tomu bola trocha tucnejsia. Prečo sa tie ženy tak zmagoria obliekaním. Vari nema doma zrkadlo? Nevidi ze toto by si obliecť radšej nemala ? Keď som videl tie jej krivé nohy tak mi bolo až zle. Podobnú ženu som videl v lete v krátkej sukni. Prečo nemajú mieru v obliekaní?

Boy boy

Niesom gay len ma to zarazilo keď sa predomnou postavila. Mam oci tak kukám ne? :)
Zadok veľký, nohy krivé a leginy s krátkou bundou. Stojí predomnou tak pozerám. Vy sa nekukate na ľudi?

Lulu2011

mozno je tam tuzba vyzerat v tom ako modelky na obrazku

a co by si komentoval, keby vsetky boli dokonale? tak sa aspon mozes divit na zastavke, v MHD, v obchode :)) nie je nuda, ked tucnucke v natrepanych leginkach cupitaju pred nami

fridaynow

Ze to trápí zrovna chalana, si gay? Mat tvoje problémy. Vacsina ludi sa oblieka priserne a hlavne mlada generacia, to je grc tie otrasne kombinacie

Aja02

Prezyvka, súhlas. Ja absolútne neriešim, kto má čo oblečené. Každý nech si oblieka to, v čom sa dobre cíti.

Prezyvka55

inak vkus je subjektivna vec .. este by sa dalo polemizovat o tom ze co je vkus a co nie je vkus lebo podla mna to nie je take jednoznacne ako si tu niektori myslia ze prave toto a toto je to vkusne.
Cize radsej by som sa do toho nemiesal ludom ze co nosia, lebo je to fakt ich vec.

Agnes998

Zi a nechaj zit, nemusis sa na nu pozerat ked sa ti nepaci, mozno inym muzom sa jej nohy pacia tak preco by si nemohla dat minisuknu ci leginy. Nie kazdy je tak povrchny ako ty

Maoam

Prezyvka - myslim, ze si nespravne pochopil moju uvodnu vetu/otazku, kolko % ludi je skutocne v stave samych seba realne vidiet

je to myslene ovela hlbsie, ako sa na prvy pohlad z tej vety pre teba zda

myslene je tym napr. aj to, ze sa strasne vela napr. zien vyzorovo podcenuje, alebo zeny s PPP vidia samych seba uplne inak, ako skutocne vyzeraju, rovnako mnohi ludia s nadvahou a mohla by som pokracovat

mnohi vidia na sebe pre inych neviditelne nedostatky a naopak, takisto sa mnohi uplne nespravne opisu (povahovo, charakterovo) - lebo prebrali nazory okolia, ktore ich roky sudilo velmi povrchne, alebo sami seba este absolutne nestihli skutocne spoznat (chybaju im skusenosti a sebapoznanie)

je to na dlhu diskusiu

Maoam

Prezyvka - tvrdim to niekde? nie

mne je jedno, kto sa ako oblieka a neriesim to, riesim akurat to, ked niekto za mnou alebo predo mnou stoji pri pokladni v rade a mesiac sa nesprchoval a pachne na pol obchodu a pod.

to, co si kto na seba da, je jeho vec a konkretnen toto osobne vobec neriesim, naco?

ovela podstatnejsie je pre mna, s kym mam do cinenia (osobnostne, charakterovo)