caute chcel by som sa spytat ci mate skusenosti s extra size ci je objemnejsi a vacsi??? diky
Zväcsenie penisu s extra size
Presne tak, nenalette hlupostiam. Venujte sa cviceniu penisu a to Vam pomoze viac ako lieky co slubuju 7 cm za 3 dni... Ja som sa riadil podla -odkaz odstránený-
@dmx pozri aj poradňu na stránke -odkaz odstránený- . Ak hľadáš tablety, tak máš v podstate 2 základné možnosti, buď Vimax alebo Xtrasize.
Ak to skombinuješ s cvičením (kegelove cviky, Jelqing) môžeš dosiahnuť reálne zväčšenie 2-3 cm. Viac nečakaj.
ahoj, s extra size konkretne nemam osobne skusenosti, ale robil som si k teme dost researchu, tak snad nebude vadit, ak sa vyjadrim.
tablety na zvacsenie penisu vseobecne penis zvacsia aj nezvacsia. viem ze to znie chaoticky, vysvetlim...
zvacsenie penisu s pomocou tabliet nastane tym sposobom, ze ti zlepsuju prietok krvi v nom co znamena, ze nasaje vacsi objem krvi a tym bude posobit vacsie - mozes tym dosiahnut 0,5 az 1 centimeter zvacsenia.
zvacsenie penisu pomocou tabliet vsak nenastane, ak sa bavime o tom, aby sa komory, ktore v penise mas zvacsili same o sebe... na to potrebujes bud kupit extender, ktory stoji okolo 150e (napr. andropenis.com ) alebo si precitat ako robit cviky ako jelq, kegel a strech (napr. zvacseniepenisu.com ).
tieto metody ti zvacsia penis skutocne, tym ze komory do kotrych sa ti krv hrnie a vdaka ktorym ziskavas erekciu zvacsia. tym vies narast aj o 2-5 cm. vela reviews, ze to skutocne funguje mozes najst na fore thunderspace.com kde sa stretavaju muzi ktori takto cvicia.
ono vo vseobecnostii, tie tablety ti trochu pomozu, ale zas su dost drahe a ak ti ide cisto o zlepsenie prietoku krvi - tak na to ti staci robit kegelove cviky
15,5 je priemer az lahky nadpriemer, takze si OK.
ide skor o hrubku.
ver mi ze 20cm by zeny uz bolelo, keby sa rozbesnis..
No mam 15,5
keby sa to dalo, kazdy mame 30cm.
nemam skusnoesti, ale kolko mas, ked to fakt chces?
cokolvek nad 13cm ti staci..