Nutná je operácia panenskej blany? Neverím gynekologovi...

Príspevok v téme: Nutná je operácia panenskej blany? Neverím gynekologovi...
zbludiladusa

dobrý deň,
veľmi by som vás chtela poprosit o radu.Som panna,a mám partnera,lenže nejde nám milovať sa.Akonáhle do mna vnikne,tak pociťujem hroznú pichľavú bolest.Viem ,že som úzka a on má poriadne proporcie(dlzka20 cm a hrubka 14 cm ) .Možno aj to je chyba,ale mne gynekolog doporučil operáciu,že mi blanu narežú.
lenže gynekolog chce full narkozu,celkovú,so všetkým,na takýto jednoduchý zákrok,to sa mi jakosi nezdá.Když se iné operácie robia pri vedomí,proč se toto nemože delat pri lokálnej narkoze ?nezdá se mi to.
prosím vás poradte. s partnerom sme už vážne zúfalí.snažíme se,ale bez zmeny.Moja blana je stále hrubá a nepoddajná,nechce sa akoby pretrhnút.nevieme,zda je problem,že ja sa nedokazu uvolnit poradne,alebo on neni moc tvrdý,meli ste už s tímto problem ?jak ste ho riesili ?

budem moc ráda,když napíšete své skušenosti s tímto problemem.

zbludiladusa

wednesday vubec si nekrvácala?to je jak možné?po "zasahu" nekrvacat??to sa dá?když to tak bolelo ?:(
ja nechci na operaci,chci to moc prirodzene:(len poradte ako na to

zbludiladusa

daniuska:( preboha,ako sa dá tá bolest vydržet?:(jak ?:(:( ja bláznim,když partner len do mne vniká:/:( mi tečú slzy
mám sa teda pripravit na silné krvacanie?aké asi silné?kolkodnové?

co muže bolest znižit ?zmiernit ju? nejaké rady?

my sme to s partnerem skušeli asi 15 -20 krat už:( za ten čas,ale vždy vždy to stroskotá na tom,že ja ho odláčam od bolesti od seba:( nedokážem tu bolest vydržet:(už som byla i trošku pripitá,ale nic..nepomohlo
musím sa asi riadne ožrat :(inak to asi nepojde

wednesday

My sme to robili asi na desaťkrat, zakazdym to bolelo :) ale vobec som nekrvacala. Potom je to už pekné. Je pravda že tiez som mala strach a aj preto to nešlo.

daniuska

No, to, co tu pise manzel som zazila aj ja.Tiez sme mali problem takto prvykrat ja som zatala zuby a asi pol hodinu som trpela ako svina, kym to muz prerazil, tiez som strasne krvacala, ale tak obcas sa to stava...ani vzrusenie nepomaha...ziadnu traumu som nemala z toho, brala som to ako vec, co sa raz stat musela. Este to potom niekolkokrat slabsie bolelo, kym to uplne prestalo. Su take zeny, nepohorsujte sa, nejde vzdy len o zlu techniku sexu, ale aj o zdravotny problem.Je na zene, aku moznost si potom zvoli.

zbludiladusa

byla sem u psychologa,ale nic mi nepomohl odstranit už ten blok,co mám:( a tím,že je aj partner už nervozni,tak ja sa už akoby toho bojím.mám strach,už ted vím,ze príšte to zase zle dopadne.

wednesday predohra vždy je,pozreme aj eroťák,aj svíčky,aj masaž,aj ma partner spraví parkrat prstami,som zvlhnutá dost,ale nejde to,už aj alkohol sme skúšali :(ale ja sa zase nechcem tak opít,že o tom nebudem vedet :( mám sadat uplne do "komy" ?spit se?
možná že vtedy me to bolet nebude :(

co ma obsahovat poradna predohra? myslím,že všechno je dodržané.
len kým je tato hodinová predohra partner je už unavený a je makkší,jako by mel byt na vniknutie poriadne:(
neviem odhadnut to,aký by mel byt tvrdý,ale sa mi tak zdá,že když ho delám len rukou,nebo ustami,tak je tvrdší,jak když do mna vniká:(:( i to ma velmi trápi

MultiLevel

No a prave preto potrebujes nielen gynekologa ale aj psychologa. Nie preto, zeby si bola nejaka psychicky chora, ale preto, aby si s jeho pomocou skusila tento blok odstranit....A vymen doktora, ak mas pocit, ze tento chce z teba vymamit len prachy

zbludiladusa

uf,aj mna prekvapil "manžel",co spravil svojej žene,bylo to kruté...toto by ale asi aj tak muj nikdy neurobil:(takuto bolest :(
i ked ho to štve

multileveô ja už jasné,že mám psych.blok to je zrejmé,když tohleto prožívame a už hodne dlouho:(ja už to chci i nasilu,len proste nech už mám s tím klud,pokoj svaty :(lebo mi to bráni dalším iným vyšetreniam u mudr.gynekologa.:(

MultiLevel

zbludila, ty sa hlavne daj dokopy po psychickej stranke. Taky odbornik je u teba namieste. Pretoze to nie je problem len tvojej hrubsej blany, ale vytvorila si si aj psychicky blok. Kym ho neodstranis, moze do teba pchat aj 10 prstov naraz....