Nutná je operácia panenskej blany? Neverím gynekologovi...

Príspevok v téme: Nutná je operácia panenskej blany? Neverím gynekologovi...
zbludiladusa

dobrý deň,
veľmi by som vás chtela poprosit o radu.Som panna,a mám partnera,lenže nejde nám milovať sa.Akonáhle do mna vnikne,tak pociťujem hroznú pichľavú bolest.Viem ,že som úzka a on má poriadne proporcie(dlzka20 cm a hrubka 14 cm ) .Možno aj to je chyba,ale mne gynekolog doporučil operáciu,že mi blanu narežú.
lenže gynekolog chce full narkozu,celkovú,so všetkým,na takýto jednoduchý zákrok,to sa mi jakosi nezdá.Když se iné operácie robia pri vedomí,proč se toto nemože delat pri lokálnej narkoze ?nezdá se mi to.
prosím vás poradte. s partnerom sme už vážne zúfalí.snažíme se,ale bez zmeny.Moja blana je stále hrubá a nepoddajná,nechce sa akoby pretrhnút.nevieme,zda je problem,že ja sa nedokazu uvolnit poradne,alebo on neni moc tvrdý,meli ste už s tímto problem ?jak ste ho riesili ?

budem moc ráda,když napíšete své skušenosti s tímto problemem.

zbludiladusa

Jill je to operaci,bo tak povedal doktor,je to normálna operacia,ješte já sem se ho ptala,že proč to tak nazýva,a že proč se to nedá delať v lokálke,a on,že né,že to je operacia full narkoza,a každá pri nemocnica to tak delá.

zbludiladusa

manžel ako krajné rešení,ale uf,keby mne toto spravil,asi bych byla aj ráda,jenom si nedokážu predstaviť tie bolesti,a radeji aani nechcu,možno by sem byla nahnevana par dni,ale pak by som mu podakovala,ja práveže nechcem ist do narkozy,to je krajný řešení.

daniuska ja vím,je to hodne zlé,já sem to mala vysnení,jak je v lovestorkách,a tak sem aj dopadla:(skušali sme to ,ale nic ,nevydalo:(
nedokážu však zatnut zuby:( mám velmi nizky prah bolesti:(

ale nechci ist ani na operaci.

ženy,ktoré toto prešli,proskákali,vedia o čom pišem.

inak,chci sa ješte zeptať jednu vec: ked už aj mi to partner možná udela nasilu,a budem hrozne krvácet,tak co mam delat pak ? nejaké hojive masticky si na to dať,nebo jenom tak umyt sa a nic nedelat ?:(bojím sa i teho krvácení.

daniuska

Ovecka: pochybovat mozes, ja pisem, co som zazila a urcite nie som jedina na svete so zbludilou, co sme mali taketo bolesti.Ako pisal aj niekto iny, pokusal sa o to 15-20 krat az sa to pomaly podarilo...ja som to skusala asi 3 krat, na tretikrat som si povedala, ze to proste musim vydrzat a trvalo to sice dlho a velmi to bolelo, ale vydrzala som.Preco si myslis, ze prvy sex musi byt len prijemny a vzrusujuci a neviem aky, to su len pribehy z lovestoriek. Realita je casto uplne ina.

Jill

Zbludiladusa< nic si nasilu od manzela nedavaj trhat. To co napisal Manzel567 je taky masaker, ze keby mne toto urobil, tak zuby po podlahe zbiera.
Tvoj gynekolog moze trvat na full anesteze, ale je na lekaroch v nemocnici ako sa rozhodnu. Na ambulancii by ti uplnu anestezu nedaval, pri plnej sa sleduju vitalne funkcie(dychanie, tlak,tep atd.). Takze v nemocnici ak budes trvat na lokalnej, tak by sa dalo. Aj mne sa zda, ze celkova je blbost. Aj nastrihavanie zien pri porode sa robi v lokalnej. Ved tu ide o rozstrihnutie blany a nie vycistenie maternice po potrate. Zbytocne celkovu.

daniuska

tak bolelo to hrozne, ale vtedy, mala som 17, mi asi na tom pretrhnuti blany velmi zalezalo, ked som si to takto poctivo vytrpela...krvacala som dost silno, ale tak nie dlho.Pocula som, ze niektore zeny musia ist na zakrok, ale tak asi to zalezi aj od prahu bolesti, co jedna dokaze so stisnutymi zubami pretrpiet, druha neznesie...tazko ti pomoct s radami.

manzel567

Zbludiladusa - najprv som ju poriadne vzrusil uplne az tiekla a potom som dal prsty na ruke do spica, vsunul prudko dnu a roztiahol ich. Urobil som to velmi rychlo, aby ta silna bolest bola co najkratsia. To bolo krajne riesenie a urcite lepsie ako ist do skodlivej narkozy. Manzelka bola napokon rada, ze som to takto vymyslel. Mala tu blanu poriadne pevnu a hrubu. Si uvedomte baby, ze tadial ide von dieta, takze to volaco znesie bez poskodenia. Ale ak radsej chcete ist na operaciu, tak je to len na vas, I ked si osobne myslim, ze takyto zazitok vas partnersky velmi spoji.

zbludiladusa

wednesday jenomže je problem v tom,že ja nemozem ist ted ani na operaci:( lebo ma pravdepodobne čaká jedna,ovela vyznamnejsia:(
nemozem chodit z operace do operace:(to je ten problem.
proto sa snažíme s partnerem to delat takto a trápit sa radšej takto,ako na další operaci:( a nechceme to už prodlužovat.už je to naozaj moc:(
nechci ist na tu operaci a vlastne možna ani nemožem:(

co mam teda delat ?jedno horší než druhé:(

chcem istotne už nebýt panna,jenomže ako na to:( vím,že možná nasilu,natvrdo by to šlo,jenomže to partner neudelá:(

wednesday

Na tvojom mieste idem na operaciu. Na prirodzene odpanenie sa mozes vykašlat. Budeš mat pokoj a konečně si mozes užívat.