Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Dúfať, vzdať to, ako zabudnúť?

Príspevok v téme: Dúfať, vzdať to, ako zabudnúť?
doppler

Pekný deň všetkým,
chcel by som sa vám rozpísať s mojou momentálnou situáciou a tak trochu si aj vypočuť vaše názory alebo skúsenosti.
Prednedávnom sa somnou rozišla moja (z môjho pohľadu) pravá láska. Pár dni som bol úplne na dne, teraz to je už lepšie no stále som sa s tým vôbec nezmieril. Snažil som sa, pýtal som sa či sa to dá vrátiť a zachrániť, odpoveď od nej znela, že chce ostať len kamarátkou. Aby som zachránil aspoň to, prestal som s dotieraním a citovými výlevmi. Sme teda v kontakte. Tu sa dostávam k podstate veci.
Náš kontakt je každodenný. Síce len formou internetu a mobilu, keďže vraj na stretnutie je príliš skoro (jej slová). Tak si teda píšeme.Naše písanie je ale každodenné. Občas si aj voláme. Príde mi to ale divné. Nechcem dotierať tak sa tvárim akoby nič, že som OK. Stále však napíše prvá ona. Bavíme sa o blbostiach, a tie blbosti občas prejdú aj k veciam, ktoré do "kamarátskeho" vzťahu nepatria. V skratke, občas to dôjde do situácií ako keby sa medzi nami nič nestalo. Sú to len chvíľkové stavy, ktoré ma potešia... Neviem čo tým sleduje ona, no z mojej strany sú to zrnká nádeje. Dosť často spomíname ako nám bolo fajn, toto a hento sme robili, tamto a toto sme chceli no nestihli a veľa iného. Myslíte, že takéto správanie je normálne? Keď sa jej spýtam, prečo to nechceme vyriešiť povie, že už sa rozhodla. No neskôr sa zasa stane to, že nám je obom smutno, a píšeme si takéto veci. Čo tým sleduje? Je to zlaté dievča, nemôžem proti nej povedať jedno krivé slovo. Je šanca to zachrániť? Nehovorí tú frázu "už som sa rozhodla" len tak, a sama to tak nechce?

rondusss

Moj nazor je ze dievca nevie co chce..nechce byt priamo s tebou,lebo si jej ublizil ale nechce byt ani nez teba ze ziadny kontakt. Ale to by si ty nemal cakat ci sa nestane zazrak a ci ta vezme spat. Ved si jej v podstate neublizil,len si mal tazsie obdobie,ktore ona neriesila s tebou. Mal by si si rozmysliet ci budes donekonecna cakat a kazdym dnom a pisanim budes zivit nadej...

doppler

Takže to čo mi občas vypisuje, atď je len priateľské? Tú bodku chápem, nie som z tých ktorý teraz budú doliezať a stále dokola čosi riešiť. Písal som sem skôr kvôli tomu, čo sleduje tou našou komunikáciou.

Iveta Michael

áno,tiež to takto vnímam aj ja.. ja som tak isto citlivá a vnímavá na všetko,u svojho partnera detto ..

.. ak vycítim že niečo partnera trápi tak neexistuje predsa aby som nešla za ním,nepýtala sa ho ( ale s citom a láskou!)príp.ho nepohladila po tvári a zo záujmom si všímala každú zmenu..

doppler to je citlivosť..?? mne to veru tiež tak nepripadá,no ďakujem pekne ..zaoberala sa iba samma sebou a svojimi pocitmi až natoľko že nevidela čo sa deje okolo teba? aj keby nič mala by sa opýtať či je všteko okay,či ťa nič netrápi a vôbec .. ak sa mýlím,tak sorry..

winki

Doppler podľa toho čo si mi napísal, sa vyjadrila jasne. Nepredlžuj trápenie a daj tomu bodku. Ex partneri môžu byť priateľmi, ale až ke´d sa obaja vyrovnajú so situáciou. A to ty nie si.

jacki

Doppler prepac no podla toho co pises mi to pripada z jej strany asi take,ze ked si mal problemi,ako pises tak ta okaslala namiesto toho,aby pri tebe stala co je vo vaznom vztahu normalna vec,ze ak ma jeden z partnerov problem ten druhy by mal stat prinom,a nie sa prave vtedy naneho vykaslat a povedat,ze bola z toho smutna trapila sa atd...este raz prepac no ozaj to tak vyzera.

doppler

winki

to máš pravdu. Sama neprišla. možno že sa pochopiť snažila, ale ja som taký introvert. city až tak najavo nedávam. veľmi sme to neriešili, zhurta mi povedala, že lepšie by bolo ak by som ostali kamoši. Nechcem tu rozoberať aj jej city, tiež má svoje problémy, a že najprv sa sama musí vysporiadať so sebou, až potom chce vzťah. ale už nie somnou.

doppler

Ešte teda dodám ten dôvod lebo to píšem akýmsi oblukom, že keď som mal tie problémy, zanedbal som náš vzťah. Síce sa moje city k nej nijako nezmenili, nedával som jej to veľmi najavo. to ju vraj zranilo a tak. Že celé dni len plakala, ale takto sa už trápiť nechce. Ospravedlnenie prijala, dôvod vedela, ale spraviť sa s tým už podľa jej slov nič nedá.

winki

A prečo ona sama neprišla za tebou, čo ti je? čo ťa trái? takto to ďalej nejde? Urobila niečo také? Mal si pocit, že to ide dole vodou??? Snažila sa ťa pochopiť?

winki

Najlepšia rada, akú ti viem dať, prestaň to riešiť.....

áno mal si jej povedať o svojich problémoch, ale je tu otázka, či by to ona pochopila?

doppler

Vraj sa za to obdobie, počas ktorého som mal problém veľmi trápila. Ja som sa počas toho všetkého tváril , že sa nič nedeje, hŕbili sa na mňa či už problémy v škole alebo rodine. Povedal som jej o tom až keď bolo neskoro. Vyjadrila sa na náš vzťah tak, že takto by to ďalej nešlo. Chodili sme spolu niečo okolo roka. Nie je to dlho viem... Je mladšia o 4 roky, som študentom VŠ a mám toho veľa aj tu. Škola nie je najľahšia a asi aj to bol problém. Asi ani to nechápala. Neviem čo sa stalo ani sám. Veď takáto vec sa dá určite riešiť. Je veľmi citlivá.