ahojte, mam problem s nespavosťou - dlhoročný, beriem pravidelne lieky ns spanie, začalo to lexaurinom, Xanaxom, brala som Zolpiderm, Tritico, diazepam, momentalne striedam Stilnox s Adormu, problem je ten, že už neviem zaspať už ani po 1 tabletke tak si pridavam este 1/2 ale ani to nestaci, je tu niekto co berie na spanie sj vyssie davky? ja viem že už som v tom až po uši a neviem z toho von, ako sa da odvyknut od týchto liekov? vďaka za každú radu
Lieky na spanie
Neni lepsie dohodnut sa v praci na inej pracovnej dobe ako do seba drbat tabletky na spanie?
Derin je uspavadlo aj na dalsi den,bol som aj na druhy den z toho tak prispaty,ze ma mohlo pokojne aj auto zrazit
Skus 25mg Quetiapínu, dáva sa to na rezistentné nespavosti...
preco sa chces zmierit s tymto stavom? ja som nespavala 2 aj viac rokov, pravidelne nadranom aj o nejakej 4:30 som az zaspala, niekedy celu noc nic, ale tabletku som si do ust nevlozila, lebo som sa bala toho co pises ty nestastnica jedna...aj teraz niekedy zle spim- pretrpim a potom zaspim..
Lieky na spanie sa daju kupit aj bez predpisu ? Ak áno ,aké ?
Moj priatel bol na tom podobne,mal noci kedy vzal aj 3 zolpidemy,avsak vedel prejst na spanok bezhocicoho,jeho nespavost bola sposobena nocnou pracou.stresmi...ja som mala obdobie kedy som nevedela zaspat aj dve hod,riesila som to melatoninom,triticom dve tretiny a 0,5neurolom.,,koktejl,,vsetko sposonbene nepravidelnym dennym a nocnym rytmom aj taktiez nerv. vypetim,nie je to ok,ale melatonin a tritico spolu beriem dodnes,inac by som spala zle...zial pokial nebudem dodrziavat spankovu hygienu nepomozem si