Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Priateľ ma ,,ohovára,,

Príspevok v téme: Priateľ ma ,,ohovára,,
sajmonka2525

S priateľom sme spolu 2 roky. On má 26 ja 20. Nikdy predtým nemal priateľku dlhšie. Vždy len rok a menej.Žil život ako: každý víkend žúrky, baby, kamaráti, opijačky, lásky na jednu noc ( lebo je chlap za ktorým sa otočia baby) a podobne. Odkedy sme spolu snažil sa polepšiť. Podarilo sa mu to. Raz, dvakrát ide s chalanmi von si vypiť, čo mne nevadí. Veď každý máme právo žiť si tak trochu aj ten ,,svoj život,,. Rozumieme si, máme sa radi, on mi tvrdí že ma miluje a chce byť so mnou navždy, ja cítim to isté.
Lenže problém je v tom že raz keď som bola u neho sama, išla so na internet a on bol prihlásený na facebooku. A niečo mi hovorilo aby som len tak nakukla do správ. A ako som to otvorila boli tam konverzácie so slečnami, ktorým sa sťažoval akú má on frajerku. Napríklad nevedel mi prísť na meno , len ma volal že raketa (myslel tým že viem o každom jeho kroku a podobne), že tá moja mi včera spravila akurát tak špagety, že on so mnou vôbec neplánuje také veci ako svadbu, že ma na mňa nervy, nemám na ňu náladu a podobne.

Neviem čo mám robiť.Lebo keď sme spolu on sa tvári že sa nič nedeje. Keď som mu spravila špagety tak si ich vychutnával, lebo ich chcel. Neviem čo chce tým dokázať. Nechcem mu povedať že som sa mu hrabala v správach. Lebo máme dohodu že toto robiť nebudeme lebo je to každého vlastné súkromie.

Prosím pomôžte mi, má tu niekto takú skúsenosť? :(

fero111111

a ty si co za bestiu ze sa hrabes v jeho sukromnom zivote ha ?

uz vobec nechapemk ed spolu yijete ze mate nejake tajomstva ako 1 by som vedel heslo na jej fc a ona na moj tam to j chyba a tu s aukazalo ze hned od sameho zaciatku to stebou nemyslel vazne a absolutne si mu len za hracku

a po dalsie mozno to pisal len tak aby mal zadne dvierka u inej .. nikdy nevies ako to bolo a ked si stihla taketo neico precitat a ze inym to pise ty si nenakukla ty si si to cele prelustrovala a to sa nerobi sama mu neveris spehujes ho a od nas chces rady ked sama vidis ze je to asi na sracku ked ho takto spehujes

Lulu2011

tak si sa aspon dozvedela pravdu, je to chudak, uvar spagety, splechni mu tie rezance na hlavu a urob koniec, toto je co za charakter

Fleur-de-lis

rada, ktorá sa ti asi nebude páčiť, je, nemárni s ním svoj cenný čas. Potrebuješ k tomu viac vysvetliť? Nič pekné to o jeho charaktere nehovorí, a ja nevravím, že dokonalosť je možná, ale sú veci, ktoré sú priveľa. Pre mňa by toto bolo jasným, ale úplne jasným znamením, že s týmto nemám mať partnerský vzťah. Ak to tebe ešte nie je jasné, tak je to buď vekom alebo všeobecnou prílišnou naivitou, alebo nízkym sebavedomím.

rovinka

Mne sa stalo niečo podobné... Tiež som mu nakukla do správ, a písal tam podobné veci, ale nie s babami, s tými si on nepísal vôbec, ale skôr so svojimi kamošmi. No a vyznelo to skôr tak, že pred nimi chce byť frajer, pred nimi akože nemá žiadne city, je tvrdý chlap, veď on má frajerku, a čo sa bude ženiť, veď žena je len brzda, a pivo je lepšie atď atď... Také typické reči starých mládencov.
Malo to byť zrejme sranda, ale pre mňa nie je chlap ten, čo ma zaprie pred inými.

nathalia8

no a ako sa cítiš,áno urobila si chybu,zlákala ta zvedavosť-ja neviem ja mám rada na rovinu,či sa to bude niekomu páčiť,alebo nie-a ked tam písal,ze s tebou nič neplánuje a špiní na teba už teraz no neviem ako to bude vyzerat neskor,nehnevaj sa,viem čo ej to láska,ale toto si ozaj nezaslužiš.a že špagety?,aj keby neviem čo si urobila,ak mu na tebe záleží,aj keby to boli rožky s maslom,tak mne by to nevadilo-a on teraz čo robí??je na FB?žijete spolu?,a podla teba čo by si mala robiť??