Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Priateľ ma ,,ohovára,,

Príspevok v téme: Priateľ ma ,,ohovára,,
sajmonka2525

S priateľom sme spolu 2 roky. On má 26 ja 20. Nikdy predtým nemal priateľku dlhšie. Vždy len rok a menej.Žil život ako: každý víkend žúrky, baby, kamaráti, opijačky, lásky na jednu noc ( lebo je chlap za ktorým sa otočia baby) a podobne. Odkedy sme spolu snažil sa polepšiť. Podarilo sa mu to. Raz, dvakrát ide s chalanmi von si vypiť, čo mne nevadí. Veď každý máme právo žiť si tak trochu aj ten ,,svoj život,,. Rozumieme si, máme sa radi, on mi tvrdí že ma miluje a chce byť so mnou navždy, ja cítim to isté.
Lenže problém je v tom že raz keď som bola u neho sama, išla so na internet a on bol prihlásený na facebooku. A niečo mi hovorilo aby som len tak nakukla do správ. A ako som to otvorila boli tam konverzácie so slečnami, ktorým sa sťažoval akú má on frajerku. Napríklad nevedel mi prísť na meno , len ma volal že raketa (myslel tým že viem o každom jeho kroku a podobne), že tá moja mi včera spravila akurát tak špagety, že on so mnou vôbec neplánuje také veci ako svadbu, že ma na mňa nervy, nemám na ňu náladu a podobne.

Neviem čo mám robiť.Lebo keď sme spolu on sa tvári že sa nič nedeje. Keď som mu spravila špagety tak si ich vychutnával, lebo ich chcel. Neviem čo chce tým dokázať. Nechcem mu povedať že som sa mu hrabala v správach. Lebo máme dohodu že toto robiť nebudeme lebo je to každého vlastné súkromie.

Prosím pomôžte mi, má tu niekto takú skúsenosť? :(

sajmonka2525

Preboha, tak to mi je naozaj ľúto že máš takéto nepríjemné skúsenosti za sebou.To tie moje sú nič oproti tomuto. To museli byť určite veľmi ťažké obdobia. A hlavne ten druhý ex, tak to ma dorazilo najviac, chrapúň .Toto spraví len posledný sedlák žene ktorú ľúbi. Ale vyzeráš byť podľa tohto silná osobnosť. Čo mne bohužiaľ nebolo súdené.
Je veľa vecí čo mi priateľ porobil už. Ale vždy som mu to odpustila a dala druhú šancu. Teraz pár mesiacov bolo všetko krásne, lebo mi sľúbil že sa zmenil. A ja som mu verila...no márne.

Fleur-de-lis

sajmonka, mám chuť ťa objať. Máš dobré srdiečko a veľmi chceš veriť v dobro iných hm? A na tom nie je nič zlé :) Som podobná. Ale človek sa musí naučiť rozlišovať, čo je realistické a čo nie, čo je dobré a čo nie...
Či sa zmení, no, jasnovidec nie som. Ale neverím, že si ťa začne vážiť, keď si ty seba nevážiš. Nemá on k tomu prirodzenú tendenciu a tvoj postoj k sebe samej ho len povzbudzuje v jeho chovaní.
Tá tvoja otázka je myslím dosť častá. A najmä ženy padajú do tej pasce, že dúfajú, že on sa zmení. Čo ti poviem. Toto je charakterová črta, pri ktorej sa nečaká, či sa zmení...
Myslíš, že ti tu vypisujem z dlhej chvíle? Som od teba o niekoľko rokov staršia a aj keď si viem predstaviť aké je to pre teba ťažké, tak nevidím pre teba lepšie riešenie ako rozchod. Nechcem aby si bola ďalšia sklamaná a nešťastná a zatvrdila si srdce. Záleží mi na tebe, aj keď sa nepoznáme...

hanka9

S najväcsou pravdepodobnostou si prenho iba hracka do postele

no a po niekolkych pouzitiach ta jednoducho odhodi !!!

Kiara24

Sajmonka, môj prvy byvaly mi stale hovoril vsetko. Nikdy mi nic nevadilo, ani to ze si pisal sem tam s nejakou kamaratkou alebo nejakou zasiel na pivo. Ale z nicoho nic nastupil na vysoku, spoznal nove spoluziacky a zaklamal mi ze ide na pivo do mesta s kamosom. Uz dlhsie som citila z neho, ze sa snazi mi o nich nehovorit, zamlciavat. Ak som sa spytala co bolo v skole tak povedal vzdy ze nic. Jedneho dna sa neodhlasil a ja som si to pozrela. Heslo som nikdy nevedela u ziadneho z mojich frajerov. Ani pri sucasnom. No a tam bolo ze isiel do mesta s troma babami. Na tom by nebolo nic zle keby povedal pravdu ako stale. Islo o samotny princip. V sekunde som zavolala, bol v autobuse a povedala som, ze nech ich pozdravi a ze klamanie mu ide. Namiesto toho aby povedal prepac tak zacal klamat este viac, este mi vynadal, nakrical, ponadaval na mna do telefonu. A odvtedy je môj ex. Lebo keby mal charakter a choval sa ako clovek tak poviem ze dobre, az tak zle si neurobil, len si detinsky zaklamal. Lenze prekrocil hranice slusnosti.

Druhy byvaly bol na nejakej chate o ktorej som sa neskôr dozvedela, ze ma tam podviedol s nejakou mladou zabkou. Tajil to niekolko mesiacov a este mi po prichode z chaty hovoril ako s nou tancoval ale nechce mat vycitky tak mi to hovori. Ja ze dobre vsak sa zabaval. Tesne pred rozchodom sa ku mne dostali fotky. Nepotrebovala som na to ani jeho hesla ako pise Fero.

Sucasny frajer je tzv. antipodvadzac, sam bol podvedeny a sam mi povedal, ze keby len videl ze ma nejaky obchytkava a ja sa necham, skoncil by to. To neznamena ze ma moju bezhranicnu dôveru. Ale hesla neviem, na fb mu nelozim a nezozieram sa myslienkami z neuspesnych vztahov a neziarlim. A keby aj bol problem s nejakou babou tak si to s nim vysvetlim zoci voci. Zatial je to oukej :)

Dlha odpoved ale z toho vyplyva ze treba vela komunikovat a komunikovat a vsimat si toho druheho. Nebyt lahostajny voci takym veciam. Vazit si ta viac neviem ci bude ak uz teraz si ta nevazi vôbec. S tym ukazanim sprav by som to aj tak skusila a ak by nechcel tak by som to aj bez toho nanho vybalila. Musis si naozaj seba samu vazit a viac si verit. Lebo ten chalan s tebou evidentne mava ako s handrou.

sajmonka2525

Fleur-de-lis

Ja viem že toto nieje normálny a fungujúci vzťah ktorý ma predpoklady do budúcna a taktiež viem že som mladá a mám život pred sebou. Ale ja by som chcela veriť tomu že by svoje chovanie zmenil a vážil si ma viac.
Či podľa vás, skúsenejších, to je nemožné? :(

sajmonka2525

nathali 8:
Kiara24:

Niesom teraz s ním. Som doma. Ale baby ja som mu už hovorila o tom aby mi ukázal správy ( v dobrom) netvárila som sa nahnevane ani nič podobné. On mi povedal že to určite nie! A koniec debaty. Takže toto by bolo úplne zbytočné

Fleur-de-lis

dobre ti to natalia8 napísala. Totiž keď si ty seba nebudeš vážiť, ťažko si ťa budú vážiť iní. Naozaj chceš spoločnú budúcnosť s niekým, kto ti do oči povie strašne ťa milujem a za chrbtom sa na teba sťažuje? Mám pocit, že si jeho správanie ospravedlňuješ. Nechceš si pripustiť pravdu a postaviť sa jej. Takto ale nemáš veľkú šancu na dobrý život.
Si mladá baba, ach. To nie že máš 40 a on je jediný slobodný...

sajmonka2525

Kiara24:
Veľmi pekne a výstižne si to napísala, ako keby si mala aj ty podobné, nepekné skúsenosti.
Ja som si s nim prešla už veľa zlého a to bol dôvod, prečo som tie správy otvorila. Ale naozaj som čakala že tam už nič nenájdem, lebo som mu verila, povedal že už nikdy nespraví to, čo by ma trápilo. No a ako na ten just.
A veru asi mu to aj poviem, keď tu čítam tieto povzbudzujúce príspevky, hneď mi je o niečo lepšie.

fero111111

to iste som pisal aj ja v jednom normalnom vztahu nemaju mat co tajomstva a hesla vediet na setko nehovorim po tyzdni ale ked ste par emsiacov ... na tuty

nathalia8

viem čo je byt nenormalne zalubeny,ale láska neskor vyprchá,a vtedy si uvedomíš,aka si bola slepo zalubena,a že si ho nenechala.ja som bola takisto zalubena,chodili sme spolu 5 rokov,potom ma začal biť,a ja som ho stale milovala,rozišli sme sa a potom po roku zas stretli,ale uz to nebolo také-našiel si inu,aj tu začal bi´t,az mala otras mozgu-ja som ho milovala nekonečne,nevedela som si ho vybiť z hlavy,milovala som ho po tom co sme sa rozišli ešte 10 rokov,bolo to strašne.