Ahojte. 1 a pol roka som trpela PPP. Dospelo to k amenorhei. Po tomto jeden a pol roku sa mi to horko ťažko poradilo prekonať,vďaka blízkym. Absolvovala som niekoľko hormonálnych kúr, injekcií a testov na FSH,LH, testosterón takisto-nakoľko to bol jediný hormón so zvýšeným množstvom počas AMENO (ostatné hormóny "ŽENSKÉ" boli katastrofálne znížené. Chcela by som sa opýtať, či niektoré máte s tým skúsenosti a keď som to už dostala, či je rálne možné otehotnieť a donosiť dieťa.. Za všetky reakcie ďakujem.
Anorexia, amenorhea, jej prekonanie a následné tehotenstvo
Ahoj,
neboj sa, bude vsetko v poriadku. ak mas ciel,ze chces niekedy dieta, tak sa prestan bat jedenia...
a potom ta menstruacia naskoci.. ked budes mat normalnu hmotnost a nebudes stale v energicom deficite.
Mam s tym skusenosti, tiez som bola 7 mesiacov bez menzesu...a teraz uz normalne..a tiez som sa bala,ze neotehotniem potom:) ale coraz sa menej bojim,ako sa mi upravuje cyklus.
ak chces,napis mi na dejlajt1@azet.sk
menstruacny cyklus naskoci spontanne vtedy, ked dosiahnes hmotnost pre to potrebnu, inak mozes stimulovat doaleluja.
Ked priberies, aj dieta bude, potrebne je mat istu hmotnost, na ktoru je telo nastavene.