Mrla ludska - mrle

Príspevok v téme: Mrla ludska - mrle
Jozef7777

dobry den, uz dlhsiu dobu sa mi vracaju mrle, urcite su to mrle, svrbenie v oblasti konecnika a pocit na stolicu, aj som ich videl okom. Uz sa mi to 3x vratilo, vzdy som vyuzival vermox podla navod + som prevaril bielizen a obliecka, plachta vo vriacej vode. Z rodiny to nikto nema.

Co mam robit aby sa mi to uz neopakovalo, neexistuje iny ucinejsi liek ? dakujem

(som diabetik, alergik)

Jaja15

Cesnek - najlepšie každý deń a najlepšie tepelne neupravovaný - surový. Stačí jeden nastrúhaný strúčik na krajci maslového chleba....

lisaa461

Bactefort – -odkaz odstránený- to je účinná prírodný prostriedok na odstránenie hlísta a príznaky spojené s nimi.

Kýčera

Survey,zrejme si čítal o parazite na inej téme,a preto tá Tvoja rada.Sú parazity a PARAZITY,nachádzajú sa v/na rôznych orgánoch a liečia ich rôzni lekári,rôznymi liekmi.V Tvojom prípade to bola správne obvodná lekárka a Vermox,ale v tom druhom to patrí do rúk gynekológa a Vermox tu nepomôže.

LMarika

Mozno si ich mal tak vela, ze ich Vermox neznicil vsetky, iba vacsinu a potom sa znovu rozmnozili. Castejsie jest cesnak nemusi byt nahorsi napad a liecbu Vermoxom zopakovat. Snad ich raz vyhubi vsetky a budes mat pokoj.

survey

Chcem sa vyjadrit k tomuto parazitickemu ochoreniu ludia prvom rade nechodte s tymto k gynekologovi ako vam pisu na niektorych starnkach nepomoze vam stym nahlaste toto ochorenie vseobecnemu lekarovi ktory vam predpise vermox uziva sa 1 tableta a po 2tyzdnoch sa liecba opakuje ale neuziva sa len takto vermox sa moze uzivat kazdy den rano vecer po dobu 3dni! malo by to byt ucinejsie po 2tyzdnoch liecbu opakujte znova je to ucine sam som to prekonal tochto parazita mozete dostat od deti vo skolkach atd.....nemusi to byt sposobene nespravnov hygienov .....hlavne sa to snazte riesit skusal som aj cesnak ale nemyslim si ze to pomaha tuhto parazita mozte dostat ktoromkolvek veku takze hura ku doktorovi!!!

Jozef7777

Hej, bol som dnes u doktorky skontroluje aj solicu moze to byt aj candina + tie mrle, lebo som ich videl okom a kandida svrbi skorej na konci konecnika a tie mrle v nutri konecnika...

ajkamajka

Ja chodim do jedneho centra bioregulacnej mediciny, kde sa doktori specializuju na celostnu medicinu. Skus navstivit, mne robili tiez specialnu detoxikaciu, lebo som mala telo samu plesen a parazity. Mrle som nemala, ale helikobaktera mi znicili liekmi na prirodnej baze, ziadnou 3-kombinaciou ATB ako to robia lekari...urobia ti tam take specialne vysetrenie biorezonanciou, co je analyza celeho organizmu, jeho oslabenie, nerovnovahu, mozno si oslabeny, ked sa ti to stale vracia. To vysetrenie stoji iba 15€, liecba potom je uz individualna podla zistenej diagnozy. Napis mi na hekate1@azet.sk a dam ti cislo,kde sa mozes objednat v ramci SR.

redka

pisala som ti do tvojej druhej rovnakej temy... svrbenie moze sposobit aj premnozena candida... ale ty uvadzas ze mrlu vidis... mozno by to chcelo este aj pretestovat stolicu...