Prečo v živote niekomu takmer úplne "sedíte" a niekomu zas robíte nervy uz svojou prítomnsotou? Preco ste niekomu inspiráciou a niekomu zas dôvodom na smiech? Preco niekomu pripadáte talentovaný a vtipný a inemu len chabou napodobeninou niekoho? A preco negatívne ohlasy niekedy zavážia viac ako 1000 pozitívnych? ah.. Kto mi na toto odpovie ? :D Tak ma to napadlo a sama si tieto rozdiely neviem vysvetlit nakolko sa s tym stale stretavam:)
Prečo?
haha, vtipne ako tu admin alebo niekto mení nadpisy, nuž to neni k teme.
Kazdopadne ďakujem za tie odpovede, potrebovala som aj názor niekoho nezainteresovaného lebo doteraz som s kazdym super vychádzala a zrazu bum, prišiel exot ktorý mal na mna iný nazor pre nič za nič , tak som bola zaskočná . Vlastne aj preto táto téma ale aj preto lebo ma to celkovo zaujíma, je to zvláštne , tento "systém" ,ale asi to tak je pre niečo a tak to aj má zostat.A ano suhlasim , risk je určite zisk :)
mňa zas prekvapuje, že ti to nie je jasné ;) Každý je jedinečný!!! Uf, to by bolo strašné, keby sme boli rovnakí. Nudaaa :D V rozmanitosti je predsa krása:) Aj príroda sa mení. A je to krásne :)
Niekomu sedíš lebo zdieľate podobný pohľad na život, lebo už len niečí úsmev v tebe vyvolá pozitívny pocit. Lebo si jedinečná a zapôsobia na teba odlišné veci ako na niekoho iného.
Nehľadaj svoj pocit dostatočnosti cez vkus iných ľudí. Že niekomu nesedíš neznamená, že s tebou niečo nie je v poriadku. Len že ten daný človek má záľubu v niečom inom. Také veci si nesmieš brať osobne, nie je na to dôvod.
A negatívne zaváži často viac lebo ľudia sú sklamaní a nemajú v živote najšťastnejšie skúsenosti a ľahšie uveria v negatívne než pozitívne. Dôverovať pozitívnemu je vždy riskantné lebo sklamanie či zranenie je potom väčšie než keď si človek tomu od začiatku nedovolí uveriť. Ale taký život je prázdny a smutný. Lepšie je riskovať :)
Pach tela _ feromony zato môžu a aj vzhľad. Každému je sympatické niečo iné. Ale feromony sú najviac príčinou.
a detto ak sa niekomu pacis :)))
dolezite je nezaoberat sa tym, ze sa niekomu nepacis. to je jeho vec.
lebo kazdý sme iní, jednoduche, komu sa nepaci aka som, nech s tym nieco robi, mna to nezaujima :)) to sa nauc a bude ti dobre, jasne, ze sa stane, ze nechapes, ked sa do teba niekto navaza, si mu nesympaticka, ale to nezmenis a niekedy mozno ano, su predsudky, rozne povahy, je to farebnost sveta, treba sa naucit nad to povzniest