Mám problém zo známkami v škole . Nie taký brutáálny akože prepadávam alebo tak, ale pred polročnými testami som si myslela že budem mať čisté , len z dvoch mi vychádzali medzi, tak som dúfala že si to opravím testom. No ale teraz...po testoch...mi z troch predmetov vychádza 2 :( Som nenormálne z toho smutná,strašne ma to rozhodilo. Ja viac ako jednu 2 na polročnom vysvedčku neprežijem. čo mám robiť ako si opraviť známky ? Z bio som mala priemer 1,22 ale potom som dostala z testu 3 , Z matiky budem mať už naisto 2 ale to prežijem , a ešte s chémie mi vychádza priemer 1,6 . Prosím poradťe mi ako si opraviť známky som na dne....
Zlé známky na vysvedčení
hehe
az teraz vidim,ze je to poriadne stara tema...
Stela
gratulujem k oprave znamok.
Kolko mas rokov?
Si uz teraz ambiciozna a neuspokojis sa s dobrym,ty chces lepsie.Ides si za tym,lebo si chces dokazat,ze to das.Nech ti to vydzri.
Myslíte že do konca roka stihnem dostať 8 jednotiek zo sloviny???
Ďakujem
prosím ťa, s takým vysvedčením ťa zoberú všade, čo šalieš. Známky ti budú prd platné aj na sš aj na vš(tu budeš rada, keď dostaneš E)
Och bože, tri dvojky a robiť z toho takú paniku. Prosím ta pekne, ty len nechoď na VŠ, lebo keď dostaneš B, tak sa z toho psychicky zrútiš. :-D
0vecka, vsak je to tak, takto vyvadzat kvoli dvom dvojkam, co bude robit neskor pocas studia a v zivote pri sebemensich problemoch..
Maoam uz zacinas byt aj ty drsna... :-P
hlavne labilna
známky su na prd, ale vidis si sikovna :))
Hurááá , obidve som si opravilaaaa :DD