Spoznalo ma nezname dieta

Príspevok v téme: Spoznalo ma nezname dieta
chrobak1

ahojte
stala sa mi taka zvlastna vec a odvtedy musim nato mysliet a premyslat ako je to mozne.
Boli sme sa s partiou kupat na jednom jazere ked sme uz odchadzali pod stromom sa hral maly chlapcek, ked som sla okolo zdvihol hlavu pozrel sa mi do oci a spytal sa ma: \\\\\\\"aka je voda janka?\\\\\\\" Najskor som si myslela ze som zle pocula ale poculi to vsetci a pytali sa ma ci ho poznam. Pravda je ze som tohto chlapca nikdy v zivote nevidela a nepoznam ho ako je mozne ze on ma poznal???
Co si o tom myslite vy?

_meno

ahoj chrobak1

ak cakas od tejto temy skor ciny, kludne mi napis na ateven@pokec.sk

ak si chces len popisat, prosim nenechaj sa rusit

GoFruit

Chrobak rozum chce mat vzdy nad vsetkym kontrolu - to je zly pristup. Treba sa snazit rozum odlozit a pouzivat viac srdce a potom sa ti toho viac dostane do zivota "ineho" lebo tomu budes otvorena. Rozum dvere zatvara.

chrobak1

podla mna je to zvlastne
mam prezyvku ktora nesuvisi nijako s mojim menom este nepoviem keby bol ten chlapcek pri nas na deke alebo v nejakej blizkosti dlhsi cas zeby mal sancu zapocut nieco ale on ani nebol tam kde sa kupavalo.

ano asi som vychyrena medzi malymi detmi v inom kraji :D

gofruit
dakujem za reakciu mas pravdu kaslem uz na to nejdem si lamat hlavu aj ked to neviem vysvetlit :)

@

Ze minule životy : D
A neoslovil ta tak ze Aka je voda Janka z Arcu ? : D
Započul tvoje meno Jana a nazval ta Janka mozno ma tetu Janku alebo sesternicu ktovie. Nič zvláštne v tom nieje.

GoFruit

Pozri to ze sa s takym ludia tu na fore nestretli neznamena ze sa ti to nemohlo stat. Su ludia co vedia citat myslienky ved to nie je vobec tazke. A deti sa dokonca casto pamataju na svoje minule zivoty a potom tie spomienky vyblednu. Bol taky pripad aj so znamym dietatom - tusim si pamatalo vsetky svoje spomienky z vojny. Ale nemyslimze je to tvoj pripad lebo v minulych zivotoch si sa ved aj tak volala inak. Este by som vedela nejake vysvetlenia ale tu na fore nie radsej. Ber to tak ze sa to stalo . A nemysli uz na to. Ak mas dostat viac znameni dostanes ich. Logicky to nevysvetlis zbytocne si budes lamat hlavu.

chrobak1

ano hovorilo uplne vazne, vobec nie tak ked sa pytas aka je voda a necakas odpoved iba chces nadviazat konverzaciu, preto vravim ze to bolo divne a este aj od dietata.
Dieta sa hralo v stoji a nezastavila som pri nom isla som okola asi s dalsimi dvami babami a tromi chalanmi pozrel sa na mna. V kazdom pripade dost velka nahoda.
A nie moje meno urcite nepovedali lebo som si to spatne prehravala vsetko a snazila sa logicky to vysvetlit.
A ani som to nepocula iba ja poculi to vsetci kazdy jeden by to predsa nepocul keby to nebolo dostatocne zrozumitelne a jasne.
Jedine zeby to bola taka velikanska nahoda, v skutocnosti sa vsak ani nevolam janka mam malo pouzivane meno takze to sancu na nahodu este znizuje.
No a co som chcela pocut? Nic prevratne dufala som ze sa ozve niekto kto ma podobne skusenosti, komu sa uz take nieco stalo totvsio
a melem si svoje lebo sa snazim presne uviest do problematiky aby ste sa na to mohli pozriet este objektivnejsie lebo ked ja viem ze moje meno nemohol zacut a kazdy mi tu napise ze ho pocul tak sa mi to nerata ani ako mozne vysvetlenie

cindy353

naozaj sa to stalo? preco to pises az teraz, vsak kupat ste sa neboli v januari.

a to dieta akym tonom hovorilo? vazne a dospelacky?