ahojte..pozna niekto znacku Herballife???
viete nieco o jej vyrobkoch?
vraj je dobra na dietu, detoxikaciu ale aj proti alergiam, na plet...
poznate tuto znacku?
Pripravky Herbalife su relativne kvalitne, ich nosny produkt je hlavne na detoxikaciu organizmu a funguje ako bunkova vyziva. Vycistenie traviaceho systemu a pecene sa odrazi i na stave pleti a zlepseni alergii...
Su vsak sucastou MLM systemu a tym padom su poriadne predrazene. Vacsina ludi Herbalife zaraduje medzi komercne sekty, nakolko im nejde ani tak o blaho klienta, ale iba o peniaze a ziskavanie dalsich dealerov do rebricka a pouzivaju pri tom profesionalne metody vymyvania mozgov pocas predvadzacich seans...
ak nezaberu, mas narok na vratenie penazi
ahojte,tak ako pisala predo mnou daju sa kupit cez net,maju aj stranku.Chod cez google -herbalife.Inac ich nenajdes.Jaby som ty najsamprv radila to vyskusat pretože tie pripravky nie su velmi lacne.Ozvi sa neskor.majte sa
hej - da sa cez dealera. alebo mozes aj sama (da sa u nich zaregistrovat a potom mas aj zlavy na produkty). sedia v BA .Neviem, ale skus, ci nemaju stranku
a ako sa k tejto znacke dostanem? je to nieco na sposob oriflame a avon?
alebo to v pohode kupim cez net alebo v lekarni?
ahoj,herbalife je super,pisala som o tom v teme AKNE,UHRY.
Už niekolko rokov som mala problemy s akne nic my nezaberalo,až tato kozmetika.Výrobok nemám kupení žiaden,ale chodim na masky - stahujuce,a výsledok je viditelný.držim palce
Dee-kde si ?
tak chyba dealera..su 3 typy davkovania (chudnutie, priberanie, detoxikacia)
nieee, mali to brat uplne rovnako. A napokon aj zena schudla a muz dostal chut do jedla, takze poriadne placebo. Teda aspon u nich
je tam ine davkovanie
no podla mna ide o placebo. To mozu ludia hltat aj obycajne lentilky. Moji znami si to kupili, manzelka na chudnutie a manzel potreboval pribrat a od dilera(alebo neviem kto to distribuje) dostali tie iste tabletky. Jednemu to malo pomoct schudnut a druhemu pribrat. Trosku divne , nie?