poznate tuto znacku?

daniell

Pripravky Herbalife su relativne kvalitne, ich nosny produkt je hlavne na detoxikaciu organizmu a funguje ako bunkova vyziva. Vycistenie traviaceho systemu a pecene sa odrazi i na stave pleti a zlepseni alergii...
Su vsak sucastou MLM systemu a tym padom su poriadne predrazene. Vacsina ludi Herbalife zaraduje medzi komercne sekty, nakolko im nejde ani tak o blaho klienta, ale iba o peniaze a ziskavanie dalsich dealerov do rebricka a pouzivaju pri tom profesionalne metody vymyvania mozgov pocas predvadzacich seans...

elenocka

ahojte,tak ako pisala predo mnou daju sa kupit cez net,maju aj stranku.Chod cez google -herbalife.Inac ich nenajdes.Jaby som ty najsamprv radila to vyskusat pretože tie pripravky nie su velmi lacne.Ozvi sa neskor.majte sa

panika

hej - da sa cez dealera. alebo mozes aj sama (da sa u nich zaregistrovat a potom mas aj zlavy na produkty). sedia v BA .Neviem, ale skus, ci nemaju stranku

ivuus

a ako sa k tejto znacke dostanem? je to nieco na sposob oriflame a avon?
alebo to v pohode kupim cez net alebo v lekarni?

elenocka

ahoj,herbalife je super,pisala som o tom v teme AKNE,UHRY.
Už niekolko rokov som mala problemy s akne nic my nezaberalo,až tato kozmetika.Výrobok nemám kupení žiaden,ale chodim na masky - stahujuce,a výsledok je viditelný.držim palce

Dee

nieee, mali to brat uplne rovnako. A napokon aj zena schudla a muz dostal chut do jedla, takze poriadne placebo. Teda aspon u nich

Dee

no podla mna ide o placebo. To mozu ludia hltat aj obycajne lentilky. Moji znami si to kupili, manzelka na chudnutie a manzel potreboval pribrat a od dilera(alebo neviem kto to distribuje) dostali tie iste tabletky. Jednemu to malo pomoct schudnut a druhemu pribrat. Trosku divne , nie?