Žiarlivosť

Príspevok v téme: Žiarlivosť
lavazza11

Chcem sa len vyrozprávať, strašne žiarlim na baby ktoré sú nejak v kontakte s mojim priatelom. Má napr. v práci jednu kolegynu, s ktorou si dosť rozumie a ja mám strach že čo ak ho kvoli nej stratím, stalo sa mi to v minulosti. Viem dôvera je prvoradá vo vztahu ale ja po predošlých skúsenostiach akosi ťažšie verím, nepomôžem si :/. Každý den je s ňou, chodí s ňou busom do práce, niekedy ju vozí autom. Mňa to ubíja keď viem že je s ňou :( Neviem čo s tým mám spraviť už.

vivs

Ja som bola tiez dost ziarliva ( mala som dovody) ,tak ta chapem. Casto sa bavime napr. Co jej ma kupit ,kam ju zobrat a tak. Ale absolutne neflirtujeme a kedze sme spol. Kazdy den v praci,nemame potrebu si vypisovat na fb,iba ked ide o nieco dolezite.aj ty mas kamaratov muzov a sama vies,ze su to len a len kamarati. Ma problem ti ukazat o com si pisu? Tak by si vedela na com si.

lavazza11

Keď nepomôžem si ona mi príde ako taký typ baby, čo rada flirtuje s inými (je tiež síce zadaná).. ale stále sa v tom len utvrdzujem.

lavazza11

Ja ju poznám, ku mne bola milá, ale ako som videla na vlastné oči že si píšu dosť často aj na facebooku a tak. Milujem ho, nadovšetko, a práve preto tak žiarlim, neviem prekusnúť že má veľa dievčat kamarátok.. V minulosti som s takýmito vecami už mala dosť problémov, a preto som už v tejto veci taká bojazlivá. Viem že to preháňam s tou žiarlivosťou, niekedy mám kvôli tomu doma depresie a plačem, a priateľ o tom ani nevie. Len neviem ako to nejak potlačit.

vivs

Neviem ti poradit,ako neziarlit, ale ja mam tiez zadaneho kolegu,s ktorym si moc dobre rozumiem,ale nic medzi nami nie je a ani nebude. Sme cisto len kamarati.ak ta tvoj priatel naozaj miluje,nemusis sa nicoho bat. Skus sa skamaratit aj s nou, mozno budes pokojnejsia