Žiarlivosť

Príspevok v téme: Žiarlivosť
lavazza11

Chcem sa len vyrozprávať, strašne žiarlim na baby ktoré sú nejak v kontakte s mojim priatelom. Má napr. v práci jednu kolegynu, s ktorou si dosť rozumie a ja mám strach že čo ak ho kvoli nej stratím, stalo sa mi to v minulosti. Viem dôvera je prvoradá vo vztahu ale ja po predošlých skúsenostiach akosi ťažšie verím, nepomôžem si :/. Každý den je s ňou, chodí s ňou busom do práce, niekedy ju vozí autom. Mňa to ubíja keď viem že je s ňou :( Neviem čo s tým mám spraviť už.

mojpohlad

Este jedna otazka - Co ostane v tvojom zivote, ak nepocitas svojho frajera ?

Je tam prazdno, alebo existuje spusta dalsich veci, z ktorych mas radost a ktore ta niecim naplnaju ?

mojpohlad

Podla mna clovek musi byt chopny najprv existovat sam so sebou. Byt zavisly od niekoho pritomnosti 24h denne nie je zdrave.

Ale tak mozno nie kazdy to vnima rovnako :)

lavazza11

Hej ja som myslela tiež také normálne priatelstvá medzi mužom a ženou, nie nejaké blízke.

A chodievam len veľmi zriedka mimo práce. Vačšinou sme stále spolu, ale jemu sa to páči on je iniciatívny v tomto smere on by so mnou bol 24h denne ak by sa dalo, a ja to isté.

mojpohlad

lavazza11: Clovek by mal vstupit do vztahu iba pokial citi spokojnost a istotu sam v sebe. Inak sa budes neustale strachovat z ohrozenia vztahu, pretoze to je to jedine co ta v zivote tesi a na co si tak naviazana.

Stretavas sa s inymi ludmi nez je tvoj frajer ? Chodis obcas niekde medzi ludi aj bez neho ?

Fleur-de-lis

ja som myslela také dôverné priateľstvá medzi mužmi a ženami. Ja mám tiež kamarátov, ktorých mám rada. Ale mám určité hranice. Lebo jeden nikdy nevie, kedy príde iskra, aj tam kde sme ju nečakali... A aj z iných dôvodov. Proste ja to vnímam ako nie nutný risk :)
Ale to je môj pohľad.

No, na tvojom mieste by som začala s tým, že budem hľadať spôsoby ako nájsť svoju hodnotu, ako nadobudnúť zdravé sebavnímanie, sebavedomie.
A úprimnosť s priateľom. Vzťah bez úprimnosti nie je vzťah, či?

lavazza11

Ja ho nadovšetko milujem, nevravím že flirtuje práve on, podla toho čo som videla to nejak zaćne tá baba, nie nejak intenzívne ale aj tak. Skôr by som povedala že hej, cítim sa menejcenná a bojím sa že stretne lepšiu odo mňa. Ja síce beriem priatelstvá muž-žena, sama mam pár kamošov o ktorých by som nikdy nepremýšlala nijak inak než ako o kamarátoch. Len môj priateľ je taký, na každého sa usmieva ku každému je milý a niekedy si to tie baby môžu zle vysvetliť, akoby on mal záujem, pritom on je proste len taký ku každému.

Fleur-de-lis

ak ty máš problém so sebavedomím a on má tendencie flirtovať tak nie ste najlepšia kombinácia asi.
Naši partneri budú vždy v kontakte s inými ľuďmi. Nemôžme ich zavrieť do komory ;) Preto je potrebná dôvera. Ale dôverovať ti môže brániť aj tvoj pocit menejcennosti, lebo máš strach, že nie si dosť dobrá na to, aby chcel len teba.
Tým, že si spolu vypisujú, asi nie sú len kolegovia, ale aj priatelia.
Ja osobne mám svoj názor na priateľstvá muž-žena, a preto by to pre mňa nebolo v poriadku.
Vyrušovalo by ma, že sú toľko spolu a ešte si aj píšu. Ale neznamená to, že to musí hneď niečo znamenať.
No ty sa musíš sama rozhodnúť, či si dosť silná na to s tým žiť, alebo radšej nie. Nikto ti nepovie čo sa stane. Láska je vždy aj risk.

lavazza11

Ja verím jemu, viem že by ma nikdy nepodviedol, len mi skôr vadí, že niektoré baby nanho všeličo skúšajú. Myslím že by to každej babe vadilo keby iné skúšali kadečo na jej priatela. A keď viem že s jednou je v práci každý den, stále nato musím myslieť.

Daduska13213

.. ja mám podobný problém .. hlavne preto, že väčšina jeho známych a priateľov sú ženy a chodí do školy kde má 15 spolužiačok a jedného spolužiaka ... takže to bolo dosť na nevydržanie niekedy hlavne keď šli na nejaký koncert a keď šli na 2 dni na sústredenie tak to bolo úplne príšerné ... jedine čo sa dá robiť je veriť a snažiť sa na to nemyslieť.. a ak mu neveríš tak je to celé zle.. .