Stafylokok na tvári

Príspevok v téme: Stafylokok na tvári
zoe123

Dobrý deň. Zistili mi na tvári stafylokoka, prejavuje sa v hnisavých pupenčkoch vyzerá to ako akné ale je to bolestivé a svrbí to. Neviem ako sa toho zbaviť brala som rôzné antibiotiká, rôzne mastičky a vodičky. A nič nezaberá. stretol sa už niekto z Vás s ničím takým ak áno viete mi poradiť ako sa toho zbaviť a mať zase peknú pleť? Budem veľmi vďačná za všetky rady dúfam že budú účinné. ďakujem

manukaa

Jedine, co pomohlo na stafylokoka u mna, bol Manuka med - iherb.co Nechapem ako, ale zabral okamzite a este je aj cisto prirodny. Antibiotika mi uz liezli krkom, aj tak to nepomahalo, tak mi kamos povedal o tom liecivom mede. Este stale ho mam doma a ked je treba na ine veci, tak ho pouzivam, kedze z clankov som sa dopatrala k tomu, ze je siroko uciny na koooopec problemov.

zoe123

Mne sa robia také pupenčeky naplnené hnisom vyzerá to ako klasická akné vyrážka ale je to vačšie a je v nej dosť hnisu, bolí a svrbí. Keď si ju vytlačím potom ide aj dosť krv z nej. Potieram si ich rakytníkovým olejom alebo výťažkom tea tree. A o niekoľko dní sa mi urobí na tom istom mieste zas... a robia sa mi tak po celej tvári. A ešte užívam to mms pijem to aj robím si kúru z toho len zatiaľ žiadne známky zlepšenia. Neviem či to mám vysadiť (skúsiť niečo iné) alebo ešte užívať ďalej. Myslíte že to bude dlhodobá liečba kým sa toho zbavím?

RNG

Nic nie je na 100%. Ak sa ti vyrazky vytvaraju prienikom stafylokokov na kozi dovnutra cez praskliny na kozi, tak ti moze pomoct napr kokosovy olej s citricidalom zvonka na kozu.
Ale ked je to vyhadzovanie roznych neziaducich materialov cez kozu, tak potrebujes odmorit, najma enzymami a absorbciou, a to je zvnutra.

zoe123

Práve užívam kvapky mms. Ak začnem užívať citricidal nevytvorí mi nežiadúce účinky? Alebo mám ich prestať úživať a počkať niekoľko dní a začať užívať citricidal? Tento mi isto pomôže? pretože aj na tie kvapky mms mi povedali že sú skvelé a pomôžu na 100% a užívam ich 3 týždne a nič žiadne zlepšenie. Alebo treba ešte čakať či zaberú? Ďakujem

RNG

Stafylokoky na kozi su bezne a daju sa lahko znicit citricidalom, kde uz 6 ppm(6 mg na liter/kg) tieto bezne bakterie potlaci.

judas

skusila si konopnu mast??? ma sirokospektralne vyuzitie na vsetky problemy, najlepsie je ak je domaca s poriadnym obsahom ucinnych latok, nie tie sracky s lekarne