Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Sex s inou

Príspevok v téme: Sex s inou
Daffi

Zdravicko, chcel by som radu. mám priatelku vyše roka a pol noo niekedy, co je u muzov normalne, mam chut na inu...Luuubim ju noo ja na inu mam naozaaj chut a nie je to tím že tá moja je zla ale ako keby som potreboval pocut od ineej ženy že som v tom dobrý. Bude to asi aj tím ze je to len moja tretia priatelka a som nevybureny no potrebujem vediet ako to somnou v posteli je. Je to zrejme cisto psychologicka záležitosť. Rozmery mam 15/4,3 a kôli tomuto to vlastne asi aj cele je lebo mám mindrák z \"veľkosti\". Aj ked vraví že mala pri mne najlepsi orgazmus a miestami až plače aj tak mi to nedá. A odpovede typu \" že ak je ona spokojna tak nič nerieš\" si odpuste. A dievčata tím ktorým na veľkosti záleží... kolko je podla vas optimum. Dajte si do pravitka 15 cm a potom 18-19 az taky rozdiel to snad nieje (Sam asi nevem co chcem pocut ) ale budte úprimny !

zbludiladusa

riešitel to bolo vyborne !som sa zasmala,ludia,dufam,že tohle téma je fake téma !:)lebo jinak by to bylo skutečne hrozné,že ju chceš podvesť,to je choré,
moj partner ma 18-20 cm a želala by som si,kdyby nemal,a mel tych sladkych 15 cm.Moj je aj dlhy aj hruby a mna to len bolí,nic víc.

mojpohlad

Nooo neporovnavaj svoj penis samostatne ale s vaginou konkretnej partnerky :)

Zalezi predsa od oboch faktorov - tvoj rozmer + jej rozmer :)

Cize velkost tvojho penisu je relativna ku velkosti vaginy. Ak to teda berieme z hladiska sexualneho pozitku oboch partnerov :)

Druha vec je, ako beries penis v ramci svojho vlastneho vnimania. To znamena, ze sa pozries sam na seba a dostavi sa urcity pocit spokojnosti/nespokojnosti sameho so sebou - a predpokladam, ze ty riesis toto. Je to nieco podobne, ako ked zeny riesia svoju postavu :) Aby boli psychicky spokojne, chcu vyzerat podla urcitych predstav :)

Ono mat na samostatny pohlad pekne vyvinuty penis je urcite fajn. Pri pohlade sa potesis ty sam a podla mna aj zeny sa na prvy pohlad vzrusia viac, nez keby videli menej vyvinuty penis. Lenze pozitok z nasledneho sexu vobec nemusi(ale aj moze) byt tak dobry, ako to pri pohlade na penis vyzeralo. Tu uz nastupuje faktor, ktory som spominal: tvoja velkost + JEJ velkost. Cize vlastne rozmer konkretnej vaginy urobi z tvojho penisu bud privelmi tesny, tak akurat, alebo privelmi maly nastroj :) Hodnotenie velkosti penisu teda vyplyva z tohto faktu, ak to berieme z hladiska sexualneho pozitku oboch a nie z hladiska samostatneho vnimania seba sameho :)

Ak teda natrafis na zenu, ktorej rozmer vaginy urobi z tvojho penisu dostatocne velky nastroj na spokojny sex, tak mas vlastne vyhrate :)

Fleur-de-lis

uf uf, tu niekto nemá sebavedomie. Ty na to časom prídeš sám, ale ver mi, spaním s viacerými ženami si sebavedomie "nevyrobíš". Bude to len chvíľkové, ale nič stále a skutočné. No možno si takto potrebuješ obiť kolená kým pochopíš, že tamaď cesta nevedie. Ale úctu a obdiv skutočnej ženy si získaš ak sa k svojím problémom postavíš ako chlap a nie ako jeden z ďalších čo využívajú iných ľudí pre svoj pocit sebahodnoty.
Dúfam, že nájdeš správnu cestu skôr než budeš mať päťdesiat, nefunkčnú rodinu a sebavedomie stále v háji.
Kde sú normálni otcovia, ktorí ukážu synom ako byť chlapom a nie len ako predstierať, že som chlap. Skutočný chlap nikdy nevyužíva iných na to aby si niečo dokázal.
Ale rozumiem tvojej neistote a tlaku, ktorý cítiš. Naozaj ti prajem, aby si stretol niekoho, kto ti ukáže správnu cestu.

TinaM

podla mna svoju priatelku ani zdaleka nemilujes a suhlasim s tebou-si nevybureny ale hlavne totalne nezrely.Keby to bola tvoja 1. sexualna partnerka, tak si poviem, ze dobre. Kazdopadne rob, co uznas za vhodne, aj tak to urobis, skoda cokolvek radit.
A ja som zastankynou toho, ze na velkosti sice zalezi, ale su aj dolezitejsie veci- a to vzajomna spokojnost partnerov. Na co by ti bol giganticky vtak, keby sa to tebe a hlavne tvojej babe nepacilo?

riesitel123

Pocuvaj, ja mam 13 cm vtaka - mohol by som nim pretiahnut tvoju priatelku! Ona by potom uznala, ze si fakt dobry a ty nemusis nic riesit... Napis mi tu svoj mail, aby som sa s tebou mohol ihned spojit a prist co najskor, kym svoju priatelku podvedies...

lorrines

Och...máš mindrák z veľkosti a chceš si ho riešiť tým že podvedieš svoju priateľku s inou, len aby si si dokázal, že proste na to máš, že to nie je také zle...preboha koľko máš rokov? Tvoja priateľka ta v podstate podporuje, hovorí ti, že si zatial najlepší, nesťažuje sa...samozrejme sú muži, ktorí majú väčší penis než ty. Ale načo to riešiš? Potom ju podvedieš, niečo si tým dokážeš a budeš tu znovu písať ako nevieš čo máš robiť, či jej to povedať a podobne...
Používaj prosím pravítko na iné veci ako meranie vtáka a nestavaj sa pred zrkadlo tak často nahý...potom uvidíš, že vzťahy..a život sú o niečom uplne inom ako o 15/4,3 v pravítku...GOOD LUCK

MultiLevel

Kiezby bola toto fake tema :D
Na jednej strane ziadas uprimnost, na druhej strane si iste odpovede mame odpustit :D To je prva vec, co sa u teba bije. Mas priatelku, o ktorej hovoris, ze ju lubis, ale potrebujes aj od inych pocut, ze si uzasne uzasny v posteli...Dalsia vec co sa bije :) Nestaci ti, ze je priatelka s tebou spokojna, ty si to potrebujes "overovat" aj u inych. Myslis, ze je to tak spravne? Myslis, ze je to tak fer voci priatelke? A vlastne, co tym chces dosiahnut? Budes sa tak citit lepsie? Ak ano, tak to radsej opust priatelku, nech si moze najst chalana, co nebude mat potrebu zvysovat si ego ako 15 rocny chlapec...
Mal by si vyzret na vztah. Mas nizke sebavedomie, preto chces pocut chvalu od inych zien. Lenze tie zeny ti sebavedomie nikdy nedaju, to si len namyslas....

Mkk

čo chceš teda počut ?? rozit sa snou,nech ma možnost najst si chlapa ktorý nebude riešit len seba a svoj penis a to či vie uspokojit aj iné ženy alebo nie ale takeho čo ju bude skutočne milovat a nebude si zakladat na sexe .... ona je stebou spokojná,nič ti nevyčíta naopak ta chváli v tomto smere ale ty aj tak vymyšlaš... tak ju nechaj tak,nezaslužiš si ju

čo dodat, kolko je optimum ti nepoviem lebo to neriešim ...podla mna na tom nezaleží pokial sa maju dvaja radi najdu si sposob ako sa uspokojit..