Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Sex s inou

Príspevok v téme: Sex s inou
Daffi

Zdravicko, chcel by som radu. mám priatelku vyše roka a pol noo niekedy, co je u muzov normalne, mam chut na inu...Luuubim ju noo ja na inu mam naozaaj chut a nie je to tím že tá moja je zla ale ako keby som potreboval pocut od ineej ženy že som v tom dobrý. Bude to asi aj tím ze je to len moja tretia priatelka a som nevybureny no potrebujem vediet ako to somnou v posteli je. Je to zrejme cisto psychologicka záležitosť. Rozmery mam 15/4,3 a kôli tomuto to vlastne asi aj cele je lebo mám mindrák z \"veľkosti\". Aj ked vraví že mala pri mne najlepsi orgazmus a miestami až plače aj tak mi to nedá. A odpovede typu \" že ak je ona spokojna tak nič nerieš\" si odpuste. A dievčata tím ktorým na veľkosti záleží... kolko je podla vas optimum. Dajte si do pravitka 15 cm a potom 18-19 az taky rozdiel to snad nieje (Sam asi nevem co chcem pocut ) ale budte úprimny !

hanka9

Ty by si mal mať ešte aspoň tri roky zákaz trtkať

kým nedospeješ

do toho casu mozes denne viackrat onanovat

aspon sa ti trochu zväcsi cicina

PS1

Ja som si este svoje prirodzenie nemeral a asi no mozno to aj spravim, ked je to teraz in:-)
Ak chces rychlo zenu, tak si nabal nejaku Romku a mas to vyriesene. U nich to chodi tak, ze sa dievcata rovno opytas, ci s tebou chce chodit alebo nie, neriesit blbe balenie. Mas vsetko a to hned:-)

juhy-SK

Riešiš totálne nezmysly.. stotožnujem sa s ostatnými názormi.. ak by si ju skutocne lubil, určite neuvazuješ nad inymi.. fakt ju radšej nechaj,nez by si jej mal ublizit tym,ze ju podvedieš..kazdy si je strojcom svojho štastia..len aby si nakoniec pre to,že si potrebuješ umelo masirovať ego tým,aký si dobrý neskončil na staré kolena sám.. to čo píšeš vôbec nie je o vybúrenosti, je to o tvojej neschopnosti byť verným a malým sebavedomím a sebaúcte k samému sebe...úprimne, ľutujem tvoju priateľku..keď sa nespamatáš - čomu veľkú šancu nedávam, zbytočne ju v budúcnosti raníš dost pravdepodobnou neverou..

prowler16

to je spravodlivost :) niekto ma frajerku ale ma nutkanie prefiknut dalsie zeny, a niekto ma 30tku na krku a zeny ho odmietaju :D

ebi777

rozmer: 4,3 dobre, že nie na dve desatiné čísla si to nevyčíslil

to či si si meral hrúbku ŠUBLÉROU :D :D :D