Denny stacionar BB

lucinda35

nepamätám si presne koľko nás tam bolo lebo sa ľudia menia a prichádzajú noví, bývali sme tam do tretej, niekedy keď sme ale išli na prechádzku do mesta tak nás rozpustili aj skôr,ja som z BB , chodím do tej nemocnice teraz ambulantne no neviem...

was

Ja Pezinok mozem len odporucat, da sa to tu v pohode zvladat tie 3 mesiace aj dlhsie. urcite je potrebna hospitalizacia ked ambulantna neprinasa vysledky. Ja som dlhe roky odkladala liecenie v nemocnici, neoplati sa to. Cim skor tym lepsie.
Odkial si ak sa mozem opytat, z BB?
Viem ze ten stacionar je vseobecny nielen PPP, to je praveze dobre. A poobede do kolkej to trvalo? Kolko vas tam bolo? Kapacita je vraj 15miest

lucinda35

je tam vždy viac ľudí, ktorí majú odlišné problémy nie je to zamerané len na anorexiu alebo iné poruchy príjmu potravy...čo sa týka jedla , sú tam obedy, ktoré sa jedia spoločne bez nejakého dozoru, a jeden deň v týždni si pacienti pripravujú niečo ako olovrant a súťaže atď. Ja by som sa chcela spýtať ako je to v Pezinku ? Moja doktorka mi to stále navrhuje , nejak stále odolávam

was

Dakujem za reakciu, lucinda35, ja mam anorexiu momentalne som v pezinku a odtialto by som rada pokracova v stacionari. Kolko vas tam bolo ? Co sa tyka stravy tak bol len obed ci aj ine jedla zabezpecene?

lucinda35

Ahoj, ja som tam bola okolo 5 týždňov, vcelku to bolo v pohode , veľmi milá pani doktorka a sestrička, záleží však na probléme s akým tam ideš, ja so bola najprv na oddelení a až potom som šla na stacionár