Mužský plač

slzavéÚdolie

Muži sa hanbia plakať lebo od mala im rodičia vštepujú "nerev buď chlap" "čo reveš čo si baba" a podobne. Nedávajú svoje emócie najavo a preto trpia viac rôznymi chorobami. Muži pokojne plačte ak máte dôvod ste tiež predsa ľudia.

Sejla

Nevadilo by mi, že plače, ale že pozerá Poštu pre teba. A myslela by som si, že má nejaký emocionálny problém.

0vecka

no neviem ine je napr nejaky levi kral ale posta pre teba??? nehovorim ze niesom mozno z nejakych pribehov na meko ale ze by som sa rozplakal?

pompiKolacik

Joj, ale aby ste si nemysleli, ze som muz !! Som to tak blbo napisala, akoby som muzom bola :)))
Ja pisem za zenske !

pompiKolacik

Co ja viem :-/. Place, lebo nepocituje hanbu prejavovat svoje emocie ..... co je na tom divne janka.
Aj ja sa obcas mrastim, a ?

weeee

ebi77

what da fak ?

estrogen = plac?

ty nadavas inemu za jeho nazor a ty trepnes takuto haluz?

to je ako keby poviem "sorry, zabil som ti rodinu, za to moze testosteron"

to co robime si vyberame.. rozplakat sa moze hocikto, bez ohladu na estrogen.

a rast prs neornva sa estrogen, ale aj napriklad tvrda fyzicka praca, len tak by the way.

woo

plac je normalny v normalnych situaciach. povedzme keby ho opustila zena, ked niekto umrie, ked ho vyhodia z prace. ale toto je trochu moc. je precitliveny. preco vlastne pozera Postu pre teba? :D

ebi77

taktiež veľmi empatický môže byť

alebo nejaká choroba - vysoká hladina estrogénov v tele, keby mal zväčšené prsia iste by som uvažovala aj nad týmto