Ahojte, môj muž stále plače, aj pri filmoch alebo Pošte pre teba.Čo si myslíte o mužskom plači?Viem že je to nepodstatné, ale zaujmali by ma názory.
Mužský plač
Muži sa hanbia plakať lebo od mala im rodičia vštepujú "nerev buď chlap" "čo reveš čo si baba" a podobne. Nedávajú svoje emócie najavo a preto trpia viac rôznymi chorobami. Muži pokojne plačte ak máte dôvod ste tiež predsa ľudia.
no neviem ine je napr nejaky levi kral ale posta pre teba??? nehovorim ze niesom mozno z nejakych pribehov na meko ale ze by som sa rozplakal?
Joj, ale aby ste si nemysleli, ze som muz !! Som to tak blbo napisala, akoby som muzom bola :)))
Ja pisem za zenske !
Co ja viem :-/. Place, lebo nepocituje hanbu prejavovat svoje emocie ..... co je na tom divne janka.
Aj ja sa obcas mrastim, a ?
Čingischán plakal kazdu chvilu, a myslite si, ze bol teplos?
ebi77
what da fak ?
estrogen = plac?
ty nadavas inemu za jeho nazor a ty trepnes takuto haluz?
to je ako keby poviem "sorry, zabil som ti rodinu, za to moze testosteron"
to co robime si vyberame.. rozplakat sa moze hocikto, bez ohladu na estrogen.
a rast prs neornva sa estrogen, ale aj napriklad tvrda fyzicka praca, len tak by the way.
plac je normalny v normalnych situaciach. povedzme keby ho opustila zena, ked niekto umrie, ked ho vyhodia z prace. ale toto je trochu moc. je precitliveny. preco vlastne pozera Postu pre teba? :D
taktiež veľmi empatický môže byť
alebo nejaká choroba - vysoká hladina estrogénov v tele, keby mal zväčšené prsia iste by som uvažovala aj nad týmto
tak tak, suhlasim