Čaute kočky, potrebovala by som poradiť... Mešká mi to už vyše 4 týždňov čo sa mi nestáva, ale testy tri negatívne ... S manželom sa pokúšame o bábo už skoro rok ... Myslíte, že som v tom ??? Veľmi by sme sa celá rodina tešili
Meškajú mi krámy
loluska_543
áno, môže to byť stresom, ja som mala tiež v období maturity odsunutú menštruáciu. Privoláš si ich jedine tak, že sa upokojíš a nebudeš sa tak strašne sústrediť na to, že ti meškajú :) A nejedz citróny, citrónové šťavy, tie vraj odďaľujú menštruáciu na pár dní niektorým ženám...
ahojte baby poradte mi meskaju mi 10 dni no tehotna niesom na 100% zo ziadnym chalanom som nic nemala ... mam 15 a tento mesiac som pisala monitor idem na primacky atd. moze to byt tym ze som neustale pod stresom ?? ako ich privolat ?? a k lekarovi odmietam ist mam fobiu z lekarov :(
ahojte, mam takyto problem... brala som antiku asi pol roka, vysadila som ju a menzes som dostala teda este ten nepravy z antiky. teraz som mala dostat pravy menzes 10.2. ale este stale nic. uz dva tyzdne ma pobolieva podbrusko. pohl.styk som mala naposledy priblizne okolo 5.1. Skusala som pit cervene vino uz asi 4dni po sebe, davala si horuce vane, pila alchemilkovy caj ale stale nic nechodia. priatel sa boji, ze som tehotna aj ked sa nikdy nespravil do mna. myslite si ze je to mozne? tabletky som brala poctivo ale pred vianocami sa mi prvykrat za cely cas co som ich brala stalo, ze som jednu vynechala v zhone ale na dalsi den som zobrala 2naraz ked som na to prisla a zacala aj brat nove balenie (teda som nemala prestavku 7dni ako obvykle)lebo to bolo v poslednom tyzdni brania atk a kazali to v pribalovom letaku a vysadila som ju 10.1. Mala som aj vytok biely este asi do stvrtka... bez antiky som vzdy mala nepravidelny cyklus, ked som ju ale zvykla vysadit tak prisiel mi menzes normalne aj niekolko mesiacov. myslite, ze mozem byt tehotna? alebo to moze byt tym, ze pocas poslednej menst.som bola velmi chora a este aj dva tyzdne potom (a mala som aj dost velke stresy)? dakujem za vase nazory
po 4 týždnoch ked je test negativny, nemozes byt tehotna, treba ist na vyvolavacku
Skor si myslim, aby ti tu nedavali niektori plane nadeje...vid fero111111...ale ten to zrejme nemyslel vazne.
A jasne, ze niektore zeny maju podobne problemy...meskanie, negativne testy a nasledne sklamanie. Urcite aj na tomto fore by si nasla nejake podobne prispevky. Prepac, ale napriek tomu si myslim, ze otazky typu "myslite si, ze som v tom" su dost zvlastne.
Koniec-koncov prajem ti, aby bola sprava o tehotenstve pre teba pozitivna.
hm ... ale tie tri testy všetky negatívne,čo ja viem ... väčšinou to vychádza správne,no samozrejme 100% odpoveď ti dá len doktor .. ale meškať ti môže aj z toho celkového napätia a psychického tlaku,ja mám poodbný problém a lekárnička mi povedala že to sú hormóny,ja osobne som mala zvýšenú hladinu testosterónu a tiež v decembri pred sviatkami som prežívala zlé a nepokojné chvíle no a to niekedy stačí aby to v tele ,,zahaprovalo,,
no tebe prajem aby ti to vyšlo s graviditou,čo najskôr! :)
Zuzi74 vela zien tu priklada nejake osobne skusenosti tak sa pytam ci niektora z nich nemala podobny problem.
Pochopila si ma ? Niesom vymleta a viem ze potvrdit mi to moze iba lekar ktory ma momentalne v mojom pripade dovolenku co znamena ze musim cakat.Pytam sa iba na nazor.
Janulka2489, verim ze sa velmi tesis na babo, ale ako ti my preboha mame poradit, ci si tehotna alebo nie...to snad ani nemyslis vazne tuto otazku.
Plánujem ho navštíviť, ale má dovolenku do konca druhého týždňa. No určite k nemu zájdem ... Dúfam, že mi povie dobré správy
navštív lekára a ten ti to povie na 100%, či si alebo nie si tehotná