Chystám se na nákupy do Londýna

gdfd

primark najlepsi obchod? toje obchod kde predavaju doslova handry , ktore vobec nesedia, cislovanie odveci.. jedine co sa tam oplati kupovat su doplnky do bytu a to je asi vsetko. zvysok su doslova nechutne kusy oblecenia za par £ . nieco ako blsie trhy na slovensku. tu v londyne presne vies kto ma co z toho primarku. to lacne oblecenie spoznas na 100 metrov.
ja skor odporucam obchody ako : river island, top shop, forever 21, new look,

Sony204

Ahoj bola som v anglicku aj v londýne .. a nakúpila som plnú skriňu ... najlepší obchod je primark - fakt lacné pemkné veci ale musíš hrabať :D

vgfd

neoplati, ceny su tu take iste ako na slovensku, jasne najsdes aj vypradeje. ale to su take handry ze by som to nenosila zadarmo. na oxford street ked pojdes tak jedine cez tyzden doobedu, lebo inac tam je tolko ludi ze sa tam ani nepohnes a ani si nic nekupis . az taky super vyber obchodov a veci tam nemaju ako sa hovori. je tam niekolko fajn obchodov ale tie su extra drahe .. ale co je najdolezitejsie, davajte si obrovsky pozor na osobne veci a penazenku, lebo ani nevies ako a kedy a okradnu. vas

mattmattmatt

ahoj,londyn sa oplati no treba vediet kde ist najlepie su sportove obchody a to bud v zime v decembry ci v auguste ked su vypredaje vtedy sa da za 300 libier nakupit Tolko ze sa nezanesies ....bol som tam 5 rokov takze viem ocom hovorim..teraz pracujem v holandsku a tu je vsetko strasne drahe I ja pojdem na nakupy do UK este neviem kedy mozno v lete

sweater.

co tym myslis ci sa to oplati? cenovo asi ani velmi nie tym ze budes platit letenku, ubytko, a dalsie naklady s tym spojene. ale zase budes v inej krajine, uvidis londyn atd. jedine sama si musis posudit ci ano ci ne