Ahojte, prosím vás vie mi niekto poradiť dáky originálny darček? :) S priateľom sme už dlhšie a darčeky typu oblečenie či kozmetika určite nie sú prekvapením :)
Originálny darček
skus mu venovat zazitok a ked nemas napad ono by to mala byť niečo uletené a čo najzábavnejšie..trebárs skok padákom u nás hviezdil
Určite som nemyslela niečo na "výstavu" čo zapadne prachom :) skôr nejaké to kreatívne prekvapenie ktoré poteší...Fotoknihu chystám na výročie, no predtým sú tie narodky.. :)
no.. neni originalny ako originalny.
a po pravde, radsej ziadny darcek, ako darcek ktory je len "aby sa nepovedalo" , resp bude niekde na policke (pozor, zalezi velmi od vkusu)
jeho hobby, praca, sny - tam cerpaj.. spytal by som sa najblizsich kamaratov lebo aj rodiny. kniha, alebo fotokniha, je taky najzakladnejsi darcek z kreativnych, a ked necaka, velmi potesi.
Ja mám ten istý problem rok čo rok,chcela som mu kupit niečo do auta ale čert sa vzom vyzná. Tak som kupila wellnes. pobyt
Skôr som tam našla užitočné veci pre ženy ako pre mužov, ale ďakujem skúsim ešte niečo pohľadať :)
Odporúčam skúsiť nejaké produkty zo SASHE.
Tohto predajcu konkrétne poznám osobne, mám niekoľko vecí od nej a som spokojný a je to tiež tak užitočné ako aj originálne:
o.xtro.cc