Nevyvetrateľná izba

Príspevok v téme: Nevyvetrateľná izba
Andrej22

Mám taký problém, že v mojej izbe aj chvíľku po vyvetraní (hodinka, dve) sa "skazí vzduch" - jednoducho ako keby som tam nevetral niekoľko dní a pritom v izbe nemám naskladané žiadne špinavé veci alebo niečo, čo by evidentne mohlo spôsobovať "ťažký vzduch".
Snažím sa vetrať pravidelne, ale v zimných mesiacoch nejde mat otvorené okno stále.
Viem, že existuje možnosť osviežovača vzduchu, ale ja sa snažím nájsť skorej príčinu.

Andrej22

winki, zelené rastliny mám 3, ale s tým zvlhčením vzduchu by to mohol byť fajn nápad, popozerám sa po niečom.
Ďakujem

winki

dať do izby zelené rastliny.....na radiator ten odparovač s vodou a poprípade aj kúpiť niečo čo vytvára vodnú paru sú fantastické tie parné lampy.

Andrej22

XXY - nie, myslím že pleseň nie, je to suchá izba. Nemám síce vlhkomer :D ale s vlhnutím stien a tak som nemal nikdy problém.

Andrej22

Inak máme doma páperové periny a vankúše.
Neviem či je to dobrý nápad, respektíve zdravý, alebo by bolo lepšie zameniť periny a vankúše za nejakú syntetickú hmotu.
Ďakujem

Andrej22

Ako mám chápať umyť matrac? Teda podľa možnosti tak aby sa neznehodnotil. :)

Inak ďakujem, posteľná bielizeň bola menaná pred týždňom, ale asi dám do čistiarne deku, vankúše a pod.

htdhjf

vycistit a vydenzifikovat dokladne celu izbu savom, vsetky veci vyprat, zaclony, postelne pradlo, umyt matrac, vypratat skrine atd.