Dobrý deň v poslednej dobe ma dosť pália,tvrdnú,proste mám divný pocit v semeníkoch a je to asi tým že dospievam alebo čím.Mávam ich také tvrdé utiahnuté ako a spustené sú len niekedy. Ja som to tu už dosť často popisoval ale teraz je to vážne doháňa ma to ku myšlienkam o smaovražde. Mám z toho v hlave že musím masturbovať a to je mi nepríjemné lebo ja mám z toho strach. Nerobím to každý deň ale dosť často. Od kedy mám 13 rokov mám tieto problémy a neviem čo s nimi. Aj si dosť často mlátim do semeníkov aby som zahnal tie myšlienky a myslel na bolesť. Neviem čo s tým a rozmýšlal som aj o kastrácii. Viem že by som mal vyhladať psychologa ale neviem ako sa s tým zdôveriť rodičom. Zaháňam tie myšlienky a kvôli tomu aj zanedbávam školu. Do školy sa bojím chodiť preto že mi to tam všetky tieto myšlienky pripomína. Som zúfalý ja už kvôli tomu aj potajomky pijem len aby som zahnal tie myšlienky. Mňa už vážne nebavý kvôli tomuto žiť a som z toho mimo. Ked som mal 12 tam som masturboval 3x do mesiaca ale odkedy mám 13 tak to je hrôza a ja mám z toho strach. Ak by som mal presnejšie opísať ten pocit je to také mravčenie a ked mi niečo trpne.Aj aj mi z toho niekedy scitlivie celý penis. Ak by ste vedeli ako sa dá zabviť spermií v semeníkoch prosím poradte mi aj s tým. Prosím pomôžte mi to vyriešiť.
Mám divný pocit v semeníkoch
Je možné že to bude aj tým že v poslednom čase sedím dosť dom pri pc odkedy je zima. čo sa týka masturbovania robím to často ako pred týmto problém. Vždy som to robil 1x do týždna a teraz aj 4x. Ale mám aj divný pocit v semeníkoch. Takže neviem. Ja sa bojím s tým ku doktorovi zájsť. Ale dakujem za normálnu odpoved.
ahoj, pred rokmi som mal podobny problem, casto mi semeniky trpli a boli stiahnute, no po masturbacii problem prestal ..
tymto ta nechcem nahovarat aby si nonstop onanoval, no skus sa spravit, a uvidis ci to pomoze alebo nie (okrem toho je dolezite aj ci nezijes prilis sedavym sposobom - to bol totiz moj problem)ak to nezaberie tak si pohovor s rodicmi, ver mi ze sa ti nebudu ani smiat ani ta pokladat za divneho (mna vypoculi a pochopili) a skus s tym ist ku doktorovi :)
ten ta bud posle k psychologicke (ktora zisti ci je to v psychike alebo nie) alebo len skonstatuje ze dospievas :) a maximalne ti nieco predpise
drzim ti palce