Ahoj máte niekto skúsenosti s touto kozmetikou? Konkrétne s CHI kondicionérom na objem? (CHI Magnified Volume kondicionér) mám jemné vlasy bez objemu, súrne potrebujem niečo čo zaberie a počula som, že táto značka je veľmi dobrá. Máte skúsenosti? Vďaka :))
CHI vlasová kozmetika
Ahoj
Pred týždňom som si objednala šampón a kondicionér CHI KERATIN - sada s keratínom + CHI SILK INFUSION a po prvom umytí som cítila a videla na vlasoch rozdiel - mám dlhe hustejsie vlasy s blond melirom a pouzivam aj zehlicku avšak po vacsine pripravkov som mala vlasy jemne a bez objemu.S touto radou mám vlasy pevnejšie, elastickejsie, lesklé a s objemom .Dlho som vahala či si ich objednať ale oplatilo sa :) a nádherne voňaju ;). PS. Tiež som uvazovala o VOLUME rade ale bála som sa že vlasy na druhý deň splihnú. Odporúčam aj inovativnu kefu Tangle Teezer ;) !
no objem,ani neviem,lebo ja mam huste vlasy,ale ten šampon mi robi dobre,aj ten olejček.
Vďaka:). Takže lekno8, máš/máte potom z toho vačší objem áno?
neviem nejak mi preskákali riadky :)
mám šampon,-nie kondiš
a tekuty hodvab som spokojná,velmi.
má kondicioner,a som spokojná,mam aj opeljček-tekutý hodváb,je super.m šampon od CHI,ale nie
S touto kozmetikou mam velmi dobre skusenosti.Patri medzi najlepsie podukty na trhu.No mam velmi huste vlasy takze skusenosti s tymto produktom nemam. :)