Dobry den, prepacte, ale chcela by som sa poradit. som zasnubena, svoju polovicku nadovsetko milujem, 3 mesiace sme zasnubeny. tento rok budeme mat svadbu, no v poslednych tyzdnoch intenzivne uvazujem o tom, ci vobec je to spravne. Pred dvoma mesiacmi som sa rozhadala s jeho sestrou- dvojickou. Ich mama strasne pri nich drzi a podporuje ich surodenecky vztah a nadvysuje ho nad ten nas spolocny. V poslednej dobe mam pocit ze viac drzi pri mame a sestre ako pri mne a ked si vypije zacina byt ku mne na casy velmi naladovy. Ma to zmysel vobec sa brat? neskutocne ho milujem...dakujem za nazory
Buduca svokra a snubencova sestra
no, ja mam na to iny nazor...u partnera su dolezite priority, ak mu je prednejsia sestra, tak bude prednejsia aj po svadbe. a beries si aj celu jeho rodinu, akokolvek ti to teraz znie neuveritelne. a nieco o tom uz viem.
Postav sa k tomu ako dospelá žena. Miluješ ho? Tak miluj aj tých, ktorých miluje on. Pokús sa to urovnať s jeho sestrou - to nejako zvládneš. S ňou predsa žiť nebudeš.
Nenechaj si rozbiť pekný vzťah kvôli jednej hlúpej hádke.
A kvôli jednej hlúpej hádke nepochybuj o priateľovi - ak máte lásku, váž si ju!
Ja si myslim,že pokial ho miluješ aj on teba tak prečo nie,ale sa sním porozpravaj o tom,že ti to vadi,že ty chceš,aby viac držal on stebou veď vy dvaja budete spolu žiť nemôže viac držať s maminou.