Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nevie sa rozhodnut medzi mnou a ex

Príspevok v téme: Nevie sa rozhodnut medzi mnou a ex
juliana:)

Ahojte,
zacala som si s kamaratom hned po jeho rozchode s ex. Poznali sme sa uz davno pred tym, este pred mojim dlhorocnym vztahom, a pacili sme sa sebe navzajom, ale bola som tiez zamilovana do svojho ex, cize sancu som mu vtedy nedala tak si zacal so svojou teraz uz byvalou. Ta ho pred 4 mes. nechala koli praci v zahranici.V tom obdobi ked sa rozchadzali sa dozvedel ze som tiez sama, tak mu bolo lahke sa rozist s jeho ex , dali sme si par stretnuti a dali sme sa dokopy, sme spolu uz 1-2 mesiace, vsetko bolo dokonale,boli sme pre seba ochotni spravit aj nemozne, milujem ho on vravel ze miluje mna, zechce byt so mnou. Lenze teraz cez Vianoce sa vratila spat, s tym ze ho chce spat a ze keby sa jej este raz opytal ci si ju vezme, odpovedala by tentokrat ano.Vyspal sa s nou,no hned to olutoval. Priznal sa mi s tym.
A tu nastal problem. Zostresoval, zacal nad tym tuho premyslat, ze ci sa ma vratit k nej aj ked mu velmi ublizila, nevie sa rozhodnut medzi mnou a nou, vravel ze mna lubi, ale s nou bol 3 roky. ..ale ze s nou nezazil tolko lasky, nehy, pohody a stastia ako so mnou za 1 mesiac.Uz sa vyjadril, ze chce mna ale neviem ci tomu mam verit, lebo aj ked je so mnou je smutny pretoze jej ublizil.
Chcem mu byt aj kamaratkou a vediet mu so zdravym rozumom poraditako sa ma rozhodnut abysa rozhodol spravne. Lebo aj ked viemze chcem byt navzdy s nim a ze ho milujem nadovsetko, nechcem aby so mnou bol len preto aby mi nezlomil srdce. Nechcem aby bol so mnou a myslel na nu .... Prosim poradte mi ako to vidite vy, :
- je normalne ze som mu odpustila, ze ma po mesiaci podviedol? (aj ked to hned olutoval a povedal mi ze to nespravi)
- mam mu verit ze ma fakt lubi a ze na nu zabudol? co ak ju lubi ale hneva sa na nu ze ako sa k nemu za posledny rok spravala?
- mam mu dat este nejaky cas nech si to poriadne rozmysli? kolko asi?