Najsilnejší liek na spanie

GringoTN

Výborná vec je valeriánový čaj, nikdy pred tým som nepil čaj s tak presvedčivými účinkami a to stojí len nejaké tri eurá. Treb ho nechať poctivých 30 minút luhovať a polhoďku pred spánkom vypiť. Účinky sú fakt skvelé.Neni špatné doplniť sedmičkou Chardonnay, ale to je už iný level ;-)

cogito

Mňa by hlavne zaujímalo, čo všetko už tvoja psychiatrička na Tebe vyskúšala?
Čo sa týka Ľubovníka bodkovaného (hypericum perforátum), tak si treba dať pozor, pretože interaguje (ovplyvňuje veľmi veľa liekov). Je induktor (zvyšuje aktivitu) enzýmov ako cytochrom P450, ktorý je zodpovedný za metabolizáciu (premenu liečiv) väčšiny liekov, to môže spôsobiť zníženie účinku daných liekov.

juroTN

najsilnejsi je sanval, trittico je naprdel lebo clovek je oblbnuty aj na druhy den a ostatne su len lentilky co tu posete to su veci skor na ukludnenie

Lulu2011

čaje pomozu len cloveku, kto nema tak dorypany spanok, ze nespi uz vobec, niekomu kto nespi mesiac vkuse, alebo ma podobne problemy, ziadne čajicky a mliecko nepomozu...

Lulu2011

Hypnogen zabera, Trittico po nom je clovek mimo aj na druhy den, nestaci 8 hodin spanku, to len pre niekoho, kto je doma na ID, ja sa zvyknem budit, napr. tuto noc, hor eo tretej, o stvrtej, o piatej...beriem na noc benzaky