takze pred tyzdnom som bol v prahe, tam som bol velmi vela opity a dve veci som tam spravil, nesudte ma prosim len mi odpovedajte na otazky ohladom HIV, dakujem velmi pekne vazne.
1. mal som tam sex s prostitutkou, bol to podnik na urovni, skutocne jeden s 5 top prazskych bordelov, hodina ma vysla na vyse 100 eur.. cize ziadna ciganka z ulice bez kondomu... cely sex bol samozrejme s kondomom ale ten sa roztrhol. Okamzite akonahle sa roztrhol sme sex ukoncili, bola to ako hovorim velmi luxusna prostitutka, 27 rocna, okamzite sme sex ukoncili ale ROZTRHOL SA!!
2. chcel som vyskusat liek ktory je urceny pre zavislych na heroine-suboxon,je to urcene na liecbu zavislosti no prinasa to stavy podobne heroinu.. isiel som na hlavni nadrazi a ludi vyzerajucich ako narkomani som sa pytal ci to nemaju, narazil som na chlapca, povedal ze jedna tabletka stoji 200 kc ze mi zozenie 4 ale chce za to 100 kc, cize 800 za 4 suboxony a 100 kc pre neho za sprostredkovanie.. podal som si s nim ruku aj pri stretnuti, aj pri luceni sa,ruky som si nasledne vela hodin neumyl.. ale isli sme niekam cca 100 metrov od hlavniho nadrazi, do budovy, povedal ze tam mam pred nou stat, vosiel dnu a za 3 minuty prisiel aj so 4 tabletkami, dal som mu peniaze, mal ich v ruke ich drzal, pytal som sa ho a mal 24 rokov, bral heroin, teraz neberie heroin ale pycha si ten suboxon, ukazoval mi aj striekacku a vyzeral velmi zle, podal som si s nim 2 x ruku a tie suboxony mal v ruke, z ruky do ruky mi ich dal, nasledne som ich behom tohto tyzdna uzil(pod jazykom sa to rozpusta)
takze som dost uzkostlivy clovek a naozaj mam strach, jednak ta prostitutka..ved predsa v na urovni kluboch musia byt prostitutky zdrave vsak????? a tie lieky boli trochu spinave dve zo styroch tabletiek, nieco cervene velmi malicko mali na sebe, keby to bola nahodov zaschnuta krv nemohol by som sa nakazit? vobec ani neviem od koho tie lieky mal a ten od koho a akymi rukami presli kym sa dostali pod moj jazyk a hovorim ze sa mi zdalo ako keby som na nich mal na dvoch tabletkach zaschnutu kvapku krvy..plus s tym naozaj tazkym narkomanom a velmi zle vyzerajucim skutocne chlapcom som prisiel do osobnejsieho kontaktu dost, mal asi aj nejake ranky na ruke ked sme si ich podavali a hlavne chytal tie lieky...
je pravdepodobnne ze mozem mat hiv? myslim ze staci ist na infekcne na jeden odber a za 2 tyzdne asi opakovany, ale nasledne 99,99 percentne vysledky pridu az za 3!!!! mesiace vsak? take su moje info...
prosim pomozte mi, poradte..