Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Uz nevladzem dalej, chcem byt chladnejsi

Príspevok v téme: Uz nevladzem dalej, chcem byt chladnejsi
abcd13

Dobrý deň,
moja požiadavka možno bude znieť smiešne a možno si budete myslieť, že som 15 ročný pubertiak ... nuž vec sa má tak, že mám do 30tky ... nejakú tu dobu stagnujem, inak povedané, neviem sa akosi spamätať z posledného rozchodu, nie že by som ju nejako extra miloval, to nie, len dosť rokov som vždy žil s niekym, tá samota je strašná vec a ja ju nezvládam, čím som starší, si uvedomujem, že láska ide, bohužiaľ, aj cez peniaze, taktiež záleží na tom, kto má aký spoločenský status, nie som mafián, nemám bavoráka len obyčajnú škodovku a idem si kupovat byt s hypotékov ... taktiež nie som nejaký extra krásavec, nie že by som bol totálny qvasimoldo, ale ... ale ... teraz ku korenu problému, to že som sám a priahnem po láske ma nenormalne frustruje, ešte ku tomu mám morálne zábrany, nedokázal by som nejaku zenu len tak pretiahnut a nechat tak, bohuzial zenam okolo mna ide len o to uzit si a ist dalej za karierov a najst rodinne zalozenu je dnes umenie ked clovek patri do strednej vrstvy ... moja otazka na vas, viete mi poradit nejaky liek, nieco cim by som dokazal \"znecitliviet\" na cas, byt chladnejsi, zilo by sa mi lepsie keby som bol emocne paralyzovany ... a dosahoval by som aj lepsie vysledky v praci ... p.s.: k psychiatrovi nemienim chodit, som zdravy jedinec len by bolo asi lepsie prestat citit a venovat sa len raciu, potrebujem tu cast mozgu umrtvit

postreh345

rozumiem velmi dobre
ale inteligencia nie je vzdy na starost ako ymslis, ale ma pozitova - mne signalizuje o co väcsine chlapov ide kedze malokto je taky ako ty - inteligencia ma tak moze ochranit pred idiotmi tkorym ide len o vyuzivanie, inteligenciu vyuzivam pozitivne aj v praci a to aj kreativitu. Inteligencia rozpoznala normalnych ludi a mam rpiatelov na ktorych sa mozem spolahnut vdaka Bohu /vesmiru. Napriek jej negativam som hrda na to, ze som inteligentna(ale obcas robim voloviny :D)

inteligencia mi niekedy pomaha pochopit aj bezne problemy. - napriklad som alergicka na laktozu a inteligencia moja vie a ma nastudovane ze cim je clovek starsi tym menej ma enzymov na jeje stiepenie a zaroven kedysi davno tolko alergii nebolo lebo bolo cistejsie prostredie a zvierata chovane prirodzenejsie a v mlieku nebolo tolko hormonov stresu - cize moja inteligencia rozumie preco mam to co mam. nepokracujem lebo to by bolo na inu temu
rozumies ma? proste druhi ludia niekedy zasnu ako vsetko rozanalyzujem.

dnes som radila na fore jednemu cloveku s nespavostou rozanalyzovala som to tak ze ta inteligencia mu moze pomoct cize je to pozitivum

ale si veci ktore moja inteligencia nevie pretoze kazdy z ans ma ine vlohy, schopnosti inby prehlad a to je to zaujimave vo svete! :-)

abcd13

postreh: Ohladom tej inteligencii ... poviem ti priklad, mas dvojicky, jednemu to paradne pali ale uz davno vie ze darceky nosi maminka, druhy, ten je naivny este veri stale na Jeziska :) ked aj ma pochybnosti, uveri ze je to proste tak ... aj o tom je inteligencia, mas dokazy, podnety z okolia a dokazes vydedukovat ze takto to jednoducho je, neveris na rozpravky a na klise frazy od priatelov ... co zase tvoj kamarat, moze zit v tom ze je najvacsi krasavec lebo mu to niekto povedal (to je pritiahnute za vlasy ja viem) ale vseobecne, dokaze uverit lepsie aj v to neuveritelne a tym je silnejsi lebo to z neho citit, ta sebaistota ... nam sa casto kyva zem pod nohamy, lebo si uvedomujeme niekedy toho viacej ako by sme mali a potom treba najst tu silu v sebe, ano viem to ale idem robit toto a toto aby som bol uspesny ...este jedna poznamka, robili taky vyskum, kde sa kazdy mal ohodnotit ako je atraktivny, múdry atd., ti chtrejsi mali mensie skore ako ti menej chytrejsi povedzme ... ide o to, ze prva skupina bola k sebe kritickejsia, az kym zistili stav tych druhych zlepsili sa aj oni v hodnoteni, chapes ma co tym chcem povedat? :) inteligencia je dar, ale niekedy nas privadza do hrobu, nedokazeme klamat samých seba

postreh345

ano boli, ale laska je neioc ine ako partia priatelov, postupne by nam aj tak chybala

nastastie mam partiu priatelov ktori su v pohode ak by si mal cestu okolo KE nmohol by si sa pridat a zabavit sa s nami :)

haha ze perfektne, ktovie mozno raz rpe nejaku babu urcite :) a ver ze my zeny nechceme umele nafuknute andopovane svaly!!!ale clovek by mal mat rad svoje telo a starat sa o neho, vsak? tak bude spokojnejsi :)

abcd13

postreh345 dakujem a vedz, ja nie som zapadniar! a vyzeram perfetne, len som strasne narocny asi je to tym :D (trosku si robim srandu, co ine nam ostava vsakze) ... vies co? mali by sme vytvorit skupinu ludi ako sme my :D a spolu by sme sa stretavali, pili hodovali a boli by sme stastni xD

postreh345

ale je tá jedinečnosť a inteligencia naozaj dar, ktorý nás robí štastnými?
PODLA TOHO AKO SI TO TY ZARIADIS: niekto moze povedat ze inteligentni maju depresie, anorexie, insomnie, schizofrenie ... ale na druhej strane mozu mat stastny zivot, vztah, uspesnu karieru obdiv a podporu okolia :) je to na tebe :-)

postreh345

spravodlivosť - ams pravdu je to len pojem ale bola by som stastna keby svet bol lepsim miestom

"ja nehovorím, že ťa idem teraz baliť" ved mne je to jasne preboha neboj sa nic take som si nenamyslala ani neocakavala ved nevies ani ako vyzeram a kto som a ja to tiez neviem o tebe, cize som ta pochopila to je cele klud :D no keby si mal cestu by sme sa stretli a pokecali . kedze nemas cestu okolo tak si piseme o tom to cele je ja som nenarazala na rande. V tvojom okoli moznos tretnes babu ktora sa ti zapaci a stoj si za svojimi hodnotami, ak ich ona nebdue mat tak ju neries to je cele a postupne spoznas babu ktora bdue nromalna a ku tebe :)
drzim ti tam na zapade palce zapadniar :)

abcd13

Ďakujem Asuna za podporu ... želám aj tebe nech nájdeš poriadneho chlapa! Som rád, že ženy ako vy ste ešte nevymreli!

abcd13

Ideš ... pozri sa vždy sa musíš zamyslieť nad tým, čo môžeš urobiť pre seba aby si bola atraktívnejšia pre toho druhého, to že cvičíš je veľké plus a tým pádom sa budeš páčiť väčšej skupine mužov, jasné môžeš veriť na ozajstnú lásku, ale ako píšeš ide tam aj o tú iskru a tým si len a len pomôžeš
a či je svet nespravodlivý, nevymysleli sme si spravodlivosť ako pojem len my ľudia? čo je spravodlivé vlastne, to že umrie decko na rakovinu alebo to že pár narobí 10 detí, pričom ich nevie vychovať a serie na nich pri čom iný pár by chcel ale ... ale ... život je boj, to je fakt a niekedy sa uchyľujeme k rôznym činom, ako ja teraz, niekedy si prajeme aby sme nemali srdce a uvažovali len v racionálnej hladine prípadne aby sme boli ako ostatní ... niekto by povedal, že výnimočnosť človeka spočíva v jeho jedinečnosti, ale je tá jedinečnosť a inteligencia naozaj dar, ktorý nás robí štastnými?
ja nehovorím, že ťa idem teraz baliť, len som chcel s tebou hodiť pár slov, trochu súkromnejšie to je celé východniarka ...

Asuna

Poznam ten pocit, nie priamo v tvojej situacii, ale poznam. Vieš, uprimne, ..myslím, že to ani nejde. moj problem je ten, že vždy som ferova a stale odpušťam, a tak ma ludia klamu a klamu a ja aj ked viem, že tento človek i ubližil xkrat, odpustim mu....myslim, že ti nepomôžem v tomto komente, pretože taký už si a taký aj budeš, psychicky problem to nie je tak ti lieky neodporučia...a koniec koncov, ako tu par ludi vravelo, e vela žien, ktore hladaju to čo ty, možno len stačí pozrieť ..rozhliadnuť sa.. nahliadnut nejakej do srdca ..vieš, nemal by si hladat daku extra krasavicu, lebo /čest vynimkam/ tie su brane ako niekto s kym sa len jednu noc vyspiš a ony sa po case začnu aj tak spravat, zniž kriteria, nahliadni do srdca a nejaku najdeš určite, chce to čas :-) :-)

postreh345

a to co nazyvas moranlymi zabranami mam aj ja a nie su to zabrany ale normalne racionalne ohladuplne spravanie !!! taky by mal byt kazdy !!! ja chcem chlapa ktory sa bdue so mnou spoznavat a potom milovat a nie ma chciet pretiahnut co najskor ( nastastie moj byvaly bol do mna uprimne zamilovany cize toto nepsiem kvoli nejakym komplexom ze by ma mal len na toto aby sme si rozumeli) ale stretavam teraz vela takych co rposte su takto zamerani cele komplikovane to je s vami chlapmi...a my zeny sme komplikovane tiez :D inac na tomto fore nezvyknem az tolko vypisovat ale po dlhej dobe je tu niekto ako ja a opacneho pohlavia wow