Cas mi ukazal pravich kamaratov, a ako som zistila moje najlepsie kamaratky ma velmi sklamali, su falosne a uz si s nimi nemam co povedat poriadne. Teraz som sa tu ocitla sama, oni proti mne, vidim ich pordajuce pohlady pritom nic som im nespravila. Velmi ma ranili a ublizili. Ako by ste sa na mojom mieste k nim sprvali ?
Ked kamarati zradia ...
Neboli to najlepší kamaráti, lebo najlepší kamaráti ťa nikdy nezradia. Ako sa zachovať? Vyraď ich zo svojho života, nestoja o to. Tí praví na teba teraz čakajú.
No lebo zeny ,casto i tu kamosku vnimaju ako konkurentku , muzi na seba neziarlia ,ale inspiruju sa navzajom ,kdezto zeny sa obcas spravaju zavistlivo a este ,ked maju chovanie hrabavej hydiny ..... proste nemozem ich ani pocuvat ,cista katastrofa
Ja mam vela kamosiek no len par tych naozajstnych ,ostatne vnimam ako dobre zname
Prezyvko : D
Ale v jednom ma pravdu ženy alebo dievky nevedia byť take kamosky na život a na smrť ako my muži. Ženy sú vypočítave a kalkulujú. Mám kamosov s ktorými sa poznám od zakladnej a to mám 35.
kofola, cítiš sa byť ohováračnou, závistlivou, podrážackou a falošnou mrchou? z toho čo píšeš som usúdil že si baba, tak mi to pripadá zvláštne že máš o sebe takúto mienku. nemyslím si že by si mala miliardy ľudí hodnotiť podľa seba. škatuľkovanie je nepekný zlozvyk :)
kasli na nich. Neboli to tvoje kamaratky medzi babami nikdy nenajdes najlepsie kamaratky nikdy. Aj ked sa tvaria ktovieako najvacsie kamosky za chrbtom ta ociernia. Mam s tym skusenosti a vidim to aj vo svojom okoli ako sa k sebe kamaratky spravaju. To medzi chalanmi najdes skutocnych kamaratov lebo chalani vedia byt kamosi a vedia sa navzajom podporit a poradit si ale baby nie. Baby si zavidia ohovaraju sa podrazaju si nenapadne kolena a casto sa z tych naj kamosiek stavaju najvacsie mrchy. Do tvare sa ti usmievaju a za chrbtom tasia noz. Zeny su strasne falosne tvory. Dokonca si vedia aj frajerov navzajom prebrat ked je prilezitost.
otázne je, čo urobili oni ..v čom sú falošné, povedali na teba niečo? ja by som ich ignorovala, nebavila sa s nimi a našla si iné kamarátky