Zehlicka na vlasy ;o((

Príspevok v téme: Zehlicka na vlasy ;o((
keituskaaaa

Ahojky vedel by niekto poradit? Moja kadernicka mi doporucila ako naj zehlicku pre moje vlasy zn.Remington vraj tie su najlepsie lebo mam velmi huste kucerave vlasy a tie vraj maju dobry vykon ci co Pozeram sa teraz na nete a je ich na vyber veru dost Nepotrebujem taku co zehli od mokrych vlasov staci nejaka na suche hlavne nech ma keramicke platnicky alebo nieco citam tu o nejakom teflone a turmaline ani neviem co to je ;o( vedel by niekto poradit ktore najlepsie chrani vlasy? A ktora by bola tak najvhodnejsia pre moje vlasy? Prosim Dakujem moc

kačka

Baby a dávali ste si niektorá vyrovnať vlasy u kaderníčky? Myslím to dlhodobejšie vyrovnanie,ktoré vydrží 3-4 mesiace.Ak áno boli ste spokojné?

luckaaaaa

ja mam remington s keramickymi dostickami.je zahriata za par minut a vysledok je perfektny.sice nemam s cim porovnam ale nestazujem sa.

pauli23

Ahoj ja som do teraz mala etu a teraz som si v rakúsku v bipe kúpila remington za 30eur a nedá sa to porovnať, je to vážna trieda.je keramická ale viem, že teraz je novinka teflón s keramikou

mar

Ak chces napis mi na mariannar@zoznam.sk,dam Ti kontakt na jednu osobu ,specialistku,kadernicku,je super,urcite Ti poradi,zehlicky aj predava ,sama tvrdi,ze ma az teraz tie najlepsie,skusali uz vela.Ak teda naozaj chces.