Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kamaratka ma podozrenie

Príspevok v téme: Kamaratka ma podozrenie
jacki

Ahoj vsetci pisem sem za moju kamosku,poprosila ma o to,ona nerada niekam pise.Je nestastna.Ma podozrenie,ze jej priatel jej klame.Su spolu 3rok,inak si rozumeju,maju spolocne zaujmy,no on chodi do jedneho speváckeho zboru,ma tam vela priatelov,s ktorými si velmi dobre rozumie,no chodi tam aj jedna suseda,ktora byva od jej priatela o 3domy dalej.Kamoska sa mi stazovala,ze ma obavy,a podozrenie,ze je tam medzi nimy mala iskra,nakolko jej priatel raz rozpraval,ze mu raz v zivote pomohla v jednej velmi tazkej situacii.Kamoska mi hovorila,ze sa na to priatela pytala,ten jej povedal,ze nech je kludna,nech sa neboji,ze lubi iba ju,no kamaratka je z toho velmi nestastna a ma trochu pochybnosti,chce vediet,co si otom myslite vy.

Maoam

kabel je velmi srdecna osoba, akurat ju nepoznas, to je cele

problem s gramatikou je u mladsej generacie coraz vyraznejsi, kedysi decka viac citali

akurat upozornuje na veci, ktore fakt trhaju zrak, asi tak...

vsak to neberte vsetko hned ako utoky, niekedy je lepsie prijat veci ake su - ked ma protistrana pravdu

jacki

presne tak lily...nechaj kabel tak nech si dalej mysli,a povazuje sa za deda vseveda.Ja uz na kabel nereagujem,mam v pazi nech si dalej mysli,ze je vtipna.Skratka kabel je kabel...:)Dakujem lily za radu,mas pravdu.

lilyiankaa

neviem, len mám z teba pocit, že si proste musíš niekedy kopnúť ... ja som ti to písala v dobrom, pretože autorka témy sa nepýta na svoj pravopis, ale na radu pre kamarátku a preto sa úplne zbytočne rieši čosi naviac :)