pomoze suchym, znicenym vlasom olejova farba napr. syoss alebo to esti zhorsi ich stav?
Vlasy
Na suché zničené vlasy ti pomôžu už iba nožničky a vitamíny :) zostrihni si zničené konci a začni regenerovať vlasy zvnútra najlepšie nejakými vitamínmi na to určenými, šampóny ti veľmi nepomôžu, vedia ti dodať iba lesk do vlasov ale zničené konce a poškodené vlasy ti nevyliečia. Sestra užívala donnuhair, keď mala problémy so zničenými vlasmi a veľmi si ju pochvalovala :)
Aj ja som mala úplne suché, dolámané vlasy, aj keď som sa česala všetko sa mi do 2 minút zježilo a postavilo a nevedela som čo s tým, potom mi kaderníčka odporučila Arganový olej, používa sa to po každom umytí vlasov, môžeš keď ich máš už len menej vlhké alebo aj suché, a nezanechá ti to mastné vlasy, daj si 1-2 streknutia ale rozotri len po vlasoch, k pokožke to nedávaj... Fľaška má 200 ml a stojí okolo 15€ ... ale je to velmi dobrá vec, len neviem kde sa dá kúpiť, mne to predala kaderníčka :)) držím palce
ja mam tento z obrázku:
www.google.sk
chemicka farba vlasy nici a vsetky sampony typu syoss,elseve, fructies...je tam plno chemie. skus prirodnu kozmetiku alebo hennu prirodnu farbu na vlasy
Radsej oleje ako farbenie vlasov.
V kazdom pripade farbenie vlasov je vhodne pri zaciatku sedivenia, to neskor sa moze viac kontrolovat.
každá farba vysušuje vlasy.používaj po farbe oleje.a masky,kondicionery.