potrebujem pomoc ..:( už asi dva dni mám asi závraty a neviem čo so sebou :( cítím sa akokeby som proste nebola privedomi :( proste normálne stojím ale neviem o svete len počuvam ale viem čo sa okolo mna deje :( len som taká ako kebý som mala odpadnút :( bojím sa a neviem čo to není niečo so štítnou žlazou :( ak niekto niečo vie :( prosím dajte mi vediet dakujem
Neviem čo so sebou
no tak diky :) v pondelok pojde ku obvodnej :) dúfam že to nebude níč zlé :(
podľa mňa by si v nemocnici isto neostala .. samozrejme by záležalo od toho, čo ti je ....
NO ZO žALúDKOM ANI NE :( LEN NEVIEM čI TO JE ZáVRAT ALEBO LEN TAK NIEčO íNé :( A NEVIETE čI BY SOM OSTALA V NEMOCNICí NA POZOOVANIE ALEBO BY SOM IšLA DOMOV ? DAKUJEM
nemáš niečo so žalúdkom alebo črevami, aj tam môže byť problém ..ak vydržíš, choď svojej lekárke a ak nie tak na pohotovosť .. aj keď neviem či ti tam moc pomôžu
a mám ísť n
a pohotovosť alebo pondelok ku ob
vodnej ?
moze to byt aj isty druh epilepsie ale tak to by som dala az na koniec diagnoz.... skus navstivit lekara... poslu ta na nejake vysetrenia... mozno CR a pod... neurolog a pod...
ďakujem kuknem ale všetci vravia že vracajú ale mňa ani nenapína a ani nič
este mi napada nejak .... vestibularny syndrom... manierov syndrom... kukni na to
moze to byt aj problem s krcnou chrbticou... priatel to mal pred par mesiacmi... tocil sa s nim svet... nebolo to stale tocenie ale take okamihy... kratke ale pri jeho praci velmi nebezpecne... vertigo ci tak nejak sa to vola...