Ahojte, som zmatena, pretoze som stastne vydata a mam pocit, ze po mne ide moj zenaty sef. Ale nie som ista. Mozno je len taky mily \"od prirody\". Ja fakt neviem. Poznam ho len 2 mesiace a uz sa toho stalo dost vela. Opisem vam, ako sa ku mne sprava a skuste to objektivne zhodnotit:
- ked som mu len tak medzi recou povedala, ze mi je zima, priniesol mi ohrievac
- dal mi bicykel a auto (jedno zo svojich ojazdenych)
- stale sa ma pyta, ci nieco nepotrebujem (kavu, obed a podobne)
- bola som s nim nakupovat obleky a kosele, lebo vraj je farboslepy (co si nie som ista)
- chce, aby som s nim isla kupit este nejake kravaty, lebo jeho manzelka na to nema cas a on je, ako uz viete, farboslepy
- vzdy, ked nieco potrebujem a jemu sa to dostane do usi, hned je pri mne a moj \"problem\" vyriesi (aj ked ide iba o banality a malickosi)
- zavolal ma k sebe na vikend na chatu (bola tam aj jeho manzelka, s ktorou som sa spriatelila)
- vola ma na kazdu akciu, aj ked viem, ze ja tam nemam co robit (toto vacsinou odmietam)
- na chate sa 3 dni neholil a povedala som mu, ze aj so strniskom som ho este nikdy nevidela, ale ze mu to pristane. A on si odvtedy to strnisko nechal...tak teraz neviem, ci by to bol spravil, aj keby som si tu poznamku odpustila alebo ci to spravil kvoli mne...
Niektori ludia si myslia, ze s nim nieco mam. Ini hovoria, ze \"O, to je od neho mile\".
No a ja sama neviem, co to vsetko ma znamenat. Doteraz som si myslela aj ja, ze to je iba taky mily a ze tak sa sprava ku kazdemu. Ale coraz viac zacinam mat pochybnosti.
Vas nazor?
Su toto znamenia, ze "po mne ide"?
toto bude lepsie ako Cindine pribehy, citim to :)
tak trabant to nebude, pise, ze je to dobre auto a nie su s nim problemy. take aj nieco stoji. no ale sef je evidentne stedry, ked u neho zacnes pracovat aj takymto sposobom, zrejme sa este dockas dalsich darov, mozno ti raz da aj nove auto, co ty vies. no ale zadarmo to ako si uz zistila nebude. ja prijmem dary na vianoce napr., uz ked som tieto vianoce dostala od svagra a svagrinej poukazku na 80 euro do obchodu s oblecenim, hovorila som si, ze jezis to je ale hrozne vela. ale im sa dari dobre, svagor ma uspesnu firmu, svagrina u neho pracuje tiez, takze pre nich je to asi normalne. ale vobec si neviem predstavit za ziadnych okolnosti aby som prijala hoc ojazdene auto od cloveka ktoreho poznam mozno mesiac. a este sa cudujes, ze ta zacina osahavat. boze dievca, rob so sebou nieco, daj sa aspon vysetrit.
Do pi**e zenske ,ale ste ziarlive fujare ,to kazdej takto zavidite ?
Ako tu zrazu moralizujete ale rad by som vedel kolko z vas by ste sa nechali prachacom pretiahnut .Som si isty ze je vas tu pozehnane
Taktiez som daroval auto a nic som od tej chuderky neocakaval tak sa bezte venovat svojim starym a nepiste tu kraviny .
zmatena moj prispevok si vobec nepochopila, ja som na teba vobec neutocila a neutocim. ja som len zhodnotila tvoju situaciu. a ked sa nad nou zamyslis sama, tak musis dojst len k nazoru, ze moc dobra nie je. bud si tie veci u neho odpracujes, alebo sa priprav na to, ze ti urobi zo zivota peklo a pravdepodobne ta to bude stat aj miesto. a pritom stacilo tak malo - odmietnut dary. lebo ziadna normalna zena si nemoze mysliet, ze jej sef bude davat dary v hodnote par tisic euro len tak. kupovala som auto, tak viem co stoja, aj ojazdene. do tejto situacie si sa dostala sama tak si ju aj sama vyries.
ze...vsak si zobrala veci no co :) ide len o to, ze bude sefko dobiedzat...tomu sa nevyhne, nemusi s nim spat
zmatena - prepac, nemyslela som to tak, to bolo len ma margo prispevku od Agnes, prisla mi cela ta situacia zo starym autom a prostitutkou praveze vtipna, tak som to zvelicila ;)
Zas neprehanajte, možno je naivná, ale to nie je hriech. Nič zle nespravila a viem si predstaviť , ako akože nezištne jej to dával, aby ju zaujal. Muži vedia úžasne klamať.
Lulu2011 - prosim ta, nenazyvaj ma tak
Agnes998, moju situaciu si odhadla velmi, ale velmi zle. Na diskusnom fore si za hrdinku, chcela by som ta tak stretnut nazivo a zistit, co za komplex to vlastne mas, ze tak musis utocit. Je mi velmi luto, ze ty si sa v zivote nestretla s dobrosrdecnymi ludmi a ze ty sama taka nie si. Toto je pre mna prvykrat v zivote, co som sa stretla s bocnymi umyslami od kvazi cudzieho muza. Ja som zvyknuta pomahat druhym a ked pomoze niekto iny mne, pozeram sa na to uplne normalne. Kupit ojazdene auto v dnesnej dobe je riziko, pretoze nikdy nevies, co za majitela ho malo predtym. Uz som raz mala ojazdene auto a kazde dva tyzdne som musela investovat stovky eur, lebo stale sa nieco kazilo. Ak ti nejaky tvoj znamy ponukne svoje ojazdene auto, jedno z mnohych, povie ti, ze by bol rad, keby si ho prijala, ze jazdi dobre a nema ziadne vady, co spravis? Jasne, ze som navrhla, ze mu za to normalne zaplatim a kvoli cene som sa spojila aj s jeho manzelkou, ale obaja trvali na tom, ze mi to auto daju a ze budu radi, ak mi dobre posluzi. Vtedy som nemala ziadne pochybnosti, ze mi to dava z dobrej vole.
A to, ako ma nazyvas ty, je bohuzial obraz teba samej.
no, ale prostitutka za stary trabant, alebo feliciu? :D :)))