Ahojte, som zmatena, pretoze som stastne vydata a mam pocit, ze po mne ide moj zenaty sef. Ale nie som ista. Mozno je len taky mily \"od prirody\". Ja fakt neviem. Poznam ho len 2 mesiace a uz sa toho stalo dost vela. Opisem vam, ako sa ku mne sprava a skuste to objektivne zhodnotit:
- ked som mu len tak medzi recou povedala, ze mi je zima, priniesol mi ohrievac
- dal mi bicykel a auto (jedno zo svojich ojazdenych)
- stale sa ma pyta, ci nieco nepotrebujem (kavu, obed a podobne)
- bola som s nim nakupovat obleky a kosele, lebo vraj je farboslepy (co si nie som ista)
- chce, aby som s nim isla kupit este nejake kravaty, lebo jeho manzelka na to nema cas a on je, ako uz viete, farboslepy
- vzdy, ked nieco potrebujem a jemu sa to dostane do usi, hned je pri mne a moj \"problem\" vyriesi (aj ked ide iba o banality a malickosi)
- zavolal ma k sebe na vikend na chatu (bola tam aj jeho manzelka, s ktorou som sa spriatelila)
- vola ma na kazdu akciu, aj ked viem, ze ja tam nemam co robit (toto vacsinou odmietam)
- na chate sa 3 dni neholil a povedala som mu, ze aj so strniskom som ho este nikdy nevidela, ale ze mu to pristane. A on si odvtedy to strnisko nechal...tak teraz neviem, ci by to bol spravil, aj keby som si tu poznamku odpustila alebo ci to spravil kvoli mne...
Niektori ludia si myslia, ze s nim nieco mam. Ini hovoria, ze \"O, to je od neho mile\".
No a ja sama neviem, co to vsetko ma znamenat. Doteraz som si myslela aj ja, ze to je iba taky mily a ze tak sa sprava ku kazdemu. Ale coraz viac zacinam mat pochybnosti.
Vas nazor?
Su toto znamenia, ze "po mne ide"?
lilyik ... napr. ebi ,Agnes dost utocno a s ironiou pisu ... ale to je samozrejme ich vec ,len ...... no vies ebi sorry ,len svata matka "Tereza" sa ozvala :DDDD (ebi vie o com pisem)
len ma nejak nechcu vyhlasit za svatu potvoru ,sakra praca :DDDDDDD
Ok ,uz dost pisania v tejto teme ,prajem kocke zmatenej ,len to naj :)
poPo, veď ja viem, len som nejak tú iróniu nepostrehla, tak preto som sa spýtala
lilyik ... klud ,nemyslela som zrovna teba ;)
akej irónie? ja som jej hneď napísala, že to asi nie je normálne, aby sa k nej tak choval, dal auto a pod ... proste všetky tie veci, čo popísala ..a preto je môj názor taký, že po nej ide ...
Sa mi to zda ,alebo naozaj citit v nietorych prispevkoch trosku ironie ?
Baby ,vsak co sa cudujete ,kocka sa mu mozno paci a mozno k nej citi naklonost ,tak sa o nu zaujima ... co je na tom take k nepochopeniu ?
Ako sa na to pozeraju ostatni? Cast z nich si mysli, ze s nim nieco mam, cast si mysli, ze to robi len kvoli tomu, ze pocitil potrebu pomahat druhym a ze mozem byt rada, ze tu svoju potrebu pomahat realizuje na mne.
tak to ti gratulujem k takému tolerantnému manželovi ..ale aj napriek tomuto všetkému si myslím, že to nebude len tak ..... a ako sa ostatní zamestnanci pozerajú na to, že ti dal auto?
Lilianka, naozaj mi ho dal, prepisal, este aj poistku na cely rok dopredu zaplatil. A moj manzel je s tym uplne v pohode.
Nemala som vycitky, prijala som to s vdacnostou. Aj tak som v blizkej dobe planovala nejake ojazdene auto kupit, takze toto mi prislo ako zazrak z neba. A az po istom case som si zacala davat otazky, ci mi to naozaj dal len tak z dobrej vole.
zmatená, ja len budem rada, keď sa ozveš po tom ako sa ho spýtaš ako to celé vlastne je ... to ma bude naozaj zaujímať .... no a ešte ma stále máta jedna otázka v hlave, to auto čo ti "dal" je už na teba prepísané, alebo je napísané na neho? a ešte by ma zaujímalo čo na to hovorí tvoj manžel, že ti šéf len tak dal auto ...