Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Cleanprogram Detox 30 dní - kto sa pridá?

Príspevok v téme: Cleanprogram Detox 30 dní - kto sa pridá?
Ajka65

Ahojte, dlho som hľadala nejaký prečisťujúci program ktorý bude takým mostíkom ku zdravej výžive. Čiže žiadne bezduché diéty ale pekne zdravá strava a šport ale najprv niečo na prečistenie organizmu. Našla som tento program od Dr. OZ možno ho niekto z vás pozná ja teda nie. Vraj má nejakú show ktorá chodí aj na tv doma. Tu je celý plán s receptami aj vysvetlením v angličitne www.cleanprogram.com

Keby sa niekto chcel ku mne pridať som ochotná preložiť a povysvetľovať tomu kto nevie poriadne po anglicky. Ale dúfam že ma potom v tom nenecháte samú :)

Chcem hlavne niekoho ským sa potom podelíme o pocity z tejto "prečisťovačky" či to vlastne zaberá :) možno zhodíme aj nejaké kilo dolu a hlavne si budemem pomáhať s receptami kedže sa určite nedajú dodržiavať do bodky a hľadať spolu vhodné alternatívy.

Takže kto by mal záujem môžme pokecať. Píšte vás mail do komentárov a ja sa Vám ozvem :)

adkus

OK, tak si dajme tyzden na pripravu a zacnime spolu :)
Mozeme sa radit aj tu na tomto fore? Nechcem tu velmi zverejnovat moju mailovu adresu, dufam, ze sa pre to nehnevas.
Ja si to tiez chcem prisposobit a odmietam pit proteinovy prasok. Tie ranajkove koktejly budu urcite vyzivne aj bez to prasku :)

ajka65

Ahoj ešte nemám nič prichystané :) ... a práve kôli tým veciam ktorých tam nieje málo som to chcela s niekým prediskutovať čo by sa dalo aj nahradiť a tak... aby som to fakt dodržala tých 30 dní... a smoothie maker teda nemám ale nejak to už pomixujem... chcela by som začať tak do týždňa kým si upravím plán podľa seba

adkus

Pozeram, ze si budem musiet nakupit dost vela veci na tento detox. Spirulina, proteinovy prasok roznych prichuti, olej z lanovych semiacok, toto ani nepoznam: teccino or yerba mate tea, kokosove mlieko, kokosova voda a kokosovy olej, mandlove mlieko,stevia...
Jedina vec, s ktoru nie som stotoznena v tomto programe, je proteionovy prasok.
Ako si na tom ty? Mas vsetko nachystane? Mas uz pripraveny smoothie maker na ranajkove koktejly?