Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Cleanprogram Detox 30 dní - kto sa pridá?

Príspevok v téme: Cleanprogram Detox 30 dní - kto sa pridá?
Ajka65

Ahojte, dlho som hľadala nejaký prečisťujúci program ktorý bude takým mostíkom ku zdravej výžive. Čiže žiadne bezduché diéty ale pekne zdravá strava a šport ale najprv niečo na prečistenie organizmu. Našla som tento program od Dr. OZ možno ho niekto z vás pozná ja teda nie. Vraj má nejakú show ktorá chodí aj na tv doma. Tu je celý plán s receptami aj vysvetlením v angličitne www.cleanprogram.com

Keby sa niekto chcel ku mne pridať som ochotná preložiť a povysvetľovať tomu kto nevie poriadne po anglicky. Ale dúfam že ma potom v tom nenecháte samú :)

Chcem hlavne niekoho ským sa potom podelíme o pocity z tejto "prečisťovačky" či to vlastne zaberá :) možno zhodíme aj nejaké kilo dolu a hlavne si budemem pomáhať s receptami kedže sa určite nedajú dodržiavať do bodky a hľadať spolu vhodné alternatívy.

Takže kto by mal záujem môžme pokecať. Píšte vás mail do komentárov a ja sa Vám ozvem :)

Ajka65

očakávania mám také, že si odvyknem od sladkého, že sa mi zlepší pokožka a zmizne ekzém kedže sa vylúčia mliečne výrobky, čokoláda a vlastne všetko sladké a že budem mať viac energie ako doteraz

ja len dúfam že nebudem unavená z tej diéty lebo to by mi teraz moc nepomohlo

Môžme začať od utorka?

adkus

juj uz sa tesim, ked oficialne zacneme :) dnesne skusobne ranajky boli SUPER. Este sa chcem vyfotit, aby som videla rozdiel PRED a PO tej 30-dnovej kure. Hlave teda dufam,ze sa mi zlepsi plet a vlasy a kruhy pod ocami.Ty mas nejake konkretne ocakavania?

Adkus

Sóju by som v živote dobrovoľne do úst ani nedala. 90% sóje na svete je gmo :/ asi začnem jesť ryby a morské plody. Naštastie tu, kde žijem, mám k dispozícii čerstvé organické ryby, takže by to malo byť ok.

Ajka65

a čím ho nahradíš keď sója by sa nemala... tá sa celkovo neodporúča pri detoxikácii? tak isto ani seitan

redbatica2

pozor na zlozenie... v tom kakawku su dobre veci len potom uz nepidavaj do sejkov ziadny iny cukor lebo v tomto uz cukor je... resp. nepridavaj ine sladidlo... steviu a pod... hladajte aj pod nazvom hemp seed protein a pod...

Ajka65

ejha :) ... to už máš takto pripravené? Tým proteínom myslíš tie hemp hearts? Ale som rada že to nieje zlé :D

Ja som si vyhliadla tento www.sum.sk je tam aj nejaké "kakauko" ktoré ma kakaovú príchuť tak možno aj to by sa dalo použiť. Majú veľa pobočiek po celom Slovensku takže ani objednávať netreba :)

Idem zajtra do mesta tak snáď budú mať.

Ešte som sa chcela opýtať či ješ mäso alebo si vegetariánka?