VŠ v KE

Príspevok v téme: VŠ v KE
smajl1

ahojte. chcem sa spýtať jednu vec. chcela by som ísť na inú vš. je jedno kam chodím trz ale nezvládam to a ani ma to nebaví. taká zvládnuteľná, kde sa je potrebné v normee učiť nie po nociach :D
niektorí hovoria že TUKE je ľahká teda niektoré fakulty. ale je tam matika. A tu fór niekde som čítala, že katolícka univ. v Ružomberku tu má "pracovisko" no neviem nechcem byť mníška :D
bavia ma PC, rada trávim čas s deťmi a zvieratami. rozmýšľala som aj nad kynologiou v KE ale neviem keď tam bude treba pitvať tak sa tam pozvraciam. :D

Prezyvka55

Skor ta spytam naco ti je vyska ktora chces len preflakat respektive nic na nej dokazat. Strata casu. Radsej chod niekde do prace. Takto len zbytocne zabijes cas a po vyske aj tak pojdes na urad prace lebo z tej vysky si nic neodnesies.

filomenkala

Neviem otom že by sa malo platiť na Bezpečnostnom manažmente... platí sa za externé štúdium a to sa platí všade... FBERG podla mňa tak všeobecné...tí čo tam chodia sa nesťažujú...

smajl123

zasa aj keď vezmeš bezpečnostný manažment, tak sa tam platí myslím že 700€ na rok ... tak to by sme skončili na jakej sume? :D
inak dlho som nad tým premýšľala celé dni a noci ... a rozhodla som sa pre kat. univ. v KE. robí tam suseda neviem už presne kde takže tak. a myslím že aj mama mi hovorila naj tam idem ... len jak zareaguje keď jej poviem že chcem ísť inde :D
FBERG ktorý odbor? :) je ich tam dosť ... ;)

filomenkala

Bezpečnostný manažment je škola pre tých ktorý chcú po nociach chľastať :D a TUKE banícka fakulta alebo TUKE FBERG