Som uz na dne, mam strasne velky nos, ktory sa absolutne nehodi k mojej tvari, kazi mi celu simetriu tvare. Kedze som pekna len ten nos mi to vsetko kazi, vsetci mi hovoria, ze vyzeras ako modelka keby nemas ten nos...alebo ze "ona ej taka pekan len ten nos ju spati" velmi sa trapim kolu tomu :/ co robit?
Veľký nos
aha, pozri sa napr. na Adelu Banášovú, tá je kočka a aký má frňák.. Keby nemala taký nos tak by asi ani nebola taká charizmatická aká je teraz, ten nos ju robí vínimočnou, alebo Jaroslava Kretschmerová, aj mnohé iné... Skús to brať ako pozitívum, ber to ako niečo čo iný nemajú, ako tvoju "poznávaciu značku" ....
Ale ak máš vek na plastiku, tak skús to...
Ale aj make up, ti dokáže ako tak pomôcť, poznám iných machrov, ktorý to trochu namalujú, vytieňujú a je po probléme,...
V každom prípade držím palce
PS: mohla by si sem napísať svoj vek
Nuž čo asi tak... ak ti naozaj spôsobuje až také obrovské komplexy a naozaj sa kvôli nemu cítiť menejcenná, tak jedine tak tá plastika...čo iné...
pubertiaci zvyknú zveličovať problém, a sú po psychickej stránke oveľa zranitejší, netreba byť unáhlený pri takýchto radách
nasetri si na plastiku, zbytocne tu fnukas, my ti do nho netresneme
A co akoze my mame s tvojim nosom ?? Vsak chod s tym na opku a basta ,alebo cakas ,ze budem pisat aka si krasna a vynimocna aj s tym nosom ? No nie ,nie si ,ked ti ludia hovoria ,ze je skaredy ,tak je skaredy a je na tebe ,urobit s tym nieco .
Normalne temy mazu a taketo drby tu nechavate . Kks ,hodim sem aj ja svoju dokonalost a vas poprosim honoste ma :-/
v prvom rade, by si mala uviesť svoj vek, aby bolo možné, čo najhodnovernejšie sa vyjadriť k tvojmu problému.
tvoj nos som sice nevidela, ale tvoj pravopis ta spati ovela viac
O plastike si už počula?