Zdravím, potrebovala by som schudnúť len zhruba 3 kilogramy, už od detstva pravidelne športujem, je to moje hobby a usilujem sa aj o zdravé stravovanie, ktoré však nedodržiavam na 100%. Vždy, keď som sa snažila diétovať, bez prehreškov a svedomito, a popritom som stále športovala, neprišlo k žiadnej zmene hmotnosti. Dopočula som sa o CKD, mám problém najmä s ukladaním tuku na bruchu a bokoch. Vyzerá to byť fajn diéta, no neviem či je pre mňa vhodná, ak chcem dať dole len pár kíl. No iným spôsobom sa mi to doteraz naozaj nepodarilo, a potrebovala by som len najakú krátku diétu, lebo sa bojím že diéty príliš a zbytočne len rozhádžu metabolizmus. Mám 23 rokov, 173 cm a 63 kg. Chcela by som sa dostať na 59 až 60 kg a pás mám momentálne okolo 70 cm, chcela by som tých 65. Prirodzene mám takú postavu že chudšie nohy a plnšie prsia a brucho. Potrebujem to nejako dať do rovnováhy. Teraz cvičím 3x do týždňa (kombinujem beh a posilovanie), no často mám obdobia, kedy cvičím 5x do týždňa. Ďakujem za rady
CKD (ketonová diéta)
Ahaa,jasne. ďakujem:)
aj tam mas lepok, obcas ho mozes (najlepsie doobeda), vyhybaj sa vsetkemu, kde je lepok v poobednajsich a vecernych hodinach
vela vody, tekutin (bez cukru), ovocne caje, pohyb, ostatne uz poznas
do mesiaca to das
lepok je väcsinou hlavny dovod, preco zeny nechudnu rsp. sa zadrziava tuk a voda na tych blbych miestach
inak sa nemusis obmedzovat, aj sladke obcas mozes (ale bez lepku, cokolada, cukrik, ovocie)
Keď múku, väčšinou konzumujem celozrnnú špaldovú. Aj tá vadi?
ketonova dieta dodrbe oblicky, privelmi zatazuje telo
skus maximalne redukovat lepok v strave a tych par kg das dole do mesiaca
ja by som sa tiež rada dozvedela niečo viac o tejto diéte
práve tohto som sa obávala. Rôzni ľudia na to reagovali rôzne, väčšinou som počula o pozitívnych ohlasoch ale je to dosť hazard aj podľa mňa. No ja už ale ozaj neviem ako zhodím tých prebytočných pár kíl, lebo bez stravy to nejde, no každá diéta je určitý zásah do organizmu. Buď obetujem jedno alebo druhé..
Týždeň som v tom bol. Najhoršia diéta. Bol som slabý, v noci mi bolo zle, nemal som poriadnu stolicu. Viackrát to už nebudem robiť. Ak si nechceš pokaziť telo tak to ani nerob.