ahoj,dostala jsem za úkol napsat uvaho o tom,jestli je mozne pratelstvi mezi muzem a zenou i bez sexu.Je mi 15 let a tak nemam zadne zkusenosti,zadam o vas názor.Prosim mohli by ste mi toho napsat vic,moc dekuju za odpověď :)
Je možné priatelstvo medzi muzom a zenou i bez sexu?
Pochybujem žeby 15 žiačka dostala písať úvahu o sexuálnych vzťahoch.
A nie neexistuje vždy je tam sexuálny podtón. Vždy aj keď sa to navonok nezdá. Mám s tým skúseností ;)
Nie, nie je to mozne ,muzom ide len o ukajanie ich zvieracich chutok (cest vynimkam)
je bežné,hlavne u dôchodcov a dôchodkýň..
je to mozne len v pripade, ze sa sexualne nepritahuju....Vlastna skusenost
jasné že je to možné.
nie, kazdy chce sex alebo nic a ked sa tvari ze nechce tak klame resp skryva skutocne umysly
Ja si myslím a osobná skúsenosťmi to potvrdzuje, že sa to dá a dokonca mi to ako žene prinieslo veľa pretože sa na veľa vecí v´daka priATeľovi ktorý je ,,normálny,, má rodinu a deti tak ako ja a priatelíme sa od detstva mi pomáha veľa situácií inak prijať a pochopila som viac vnímanie muža čo ma obohacuje. Aj dnes preberám s ním veľa vecí viac ako s priateľkami a jediný pozná všertko s môjho života. Nikdy to nezneužil a okrem pusy na líce sme sa za tých 20 rokov nikam inam v oblasti sexu nedostali.Veľmi dobre vychádzam ak s partnermi a nikdy to nebolo inak
ak su homosexuali tak urcite