Ako zabranit rozvodu?

RNG

Nuz len na margo Slovenciny. Slovencina bola oficialne linguistami(jazykoveda), prehlasena za najtazsi jazyk na svete, takze kto ju zvladol sa ovela lahsie uci ine jazyky, ktore maju ovela jednoduchsiu gramatiku a menej pismen celkove.

Rastinko

Vyriešene :D Dovidenia :D
Ideme Oslavovat Silvester :D
Prájem Pekný Silvester 2014 :)
šetkým čo sa zapojily :)

Agnes998

Nechaj to na nich, sú to dospelí ľudia, ak už spolu nie sú šťastní tak nech sa rozvedú. Však pre teba sa toho zas tak veľa asi nezmení, keďže otec aj tak chodil na týždňovky, videl si ho raz za týždeň, teraz ho môžeš vídať rovnako často ak budete chcieť obaja.

Rastinko

No otec sa snou nerozprava

A keby dačo ja som sa od malyčka učil angičtinu :) bo sme sa malý stahovat do angicka ale nakoniec sme tu ostaly a potom som sa musel učit Slovenčinu

kováč

Takéto chyby sa snáď dajú robiť iba schválne, neverím že niekto, kto vie písať na počítači môže byť natoľko blbý, aby nasúkal toľko chýb. Takže si myslím, že téma je vymyslená. A ak nie, tak chlapče zapracuj v škole, lebo s takýmito vedomosťami to dotiahneš akurát tak pod most alebo stan. Slovenčina nie je zas až natoľko ťažká, aby ju priemerne inteligentný človek nezvládol. A poznám aj mierne retardovaného, ktorý chodí do špeciálnej školy a zato vie, kam dať mäkké a tvrdé i atď.
Ak sa tvoji rodičia plánujú rozviezť, je to ich vec, aj keď ťa to trápi. Sú dospelí a majú právo rozhodovať za seba. Deti málokedy vidia do vzťahov tak, aby mohli súdiť.

TinaM

Ja nechcem byt zla, ale tato tema mi pride trosku vymyslena. Zase budem aj ja narazat na pravopis-resp. podla mna sa bezcielne ani neda pisat takym sposobom, ako pise nas Rastik. Preto mi to pride skor ako parodia na temu.

Ale ak je to ozajstny problem, tak by si sa mal s rodicmi porozpravat. Co na to hovori mama?

lilyiankaa

no pravopis tu zrejme nevieš ty, ale o to tu teraz nejde ... k tvojej téme ... ono dôvod, ktorý si uviedol sa mi nezdá dôvodom na rozvod .... stačí sa o probléme a o danom klamstve predsa porozprávať, sú to dospelí ľudia a nemali by sa chovať ako malé deti ...majú predsa teba, dieťa, neviem, či máš ešte aj ďalších súrodencov ..... ak táto téma nie je vymyslená, tak dúfaj, že sa to utrasie, že sa uzmieria a nerozvedú sa ...ono vieš, otázne je, o aké klamstvo šlo .... lebo ak tvoj otec mamu oklamal a ona z toho moc nerobila, tak možno šlo o malú lož ....ale u tvojej mamy môže ísť o veľkú lož, napr, že niekoho má ....

Rastinko

kablica
Včera 21:50??.??.209.190
ked zvladnes pravopis na jednotku, tak sa nerozvedu

*Oprava :D*
Ked zvladneš pravopis na jednotku, tak sa nerozvedu.

Hmm? a kto tu neviem pravopis :D