90 dňovka začínam

kilecko

MIKI 25 VAZ SA vzdy len rano a bez oblecenia a vaha sa nam pohybuje podla stravy ak zmenis stravu tak vaha ti pojde dole a vazit by sa malo 1 do mesiaca ,ale priznam sa ja to malokedy vydrzim.

miki25

Mal by som jednu hlúpu otázku: "Ako sa má važiť?" osobne vážim sa vždy v rovnakých podmienkach ráno každý deň, ale dobre to asi nebude. ani nie tak kvôli motivácii osobne mám dosť kíl a nepriberám max. zostanem na hodnote celý týždeň a až ku koncu týždňa sa prejaví to kilom dole, čiže som rozmýšľal, že budem sa vážiť raz za týždeň až dva.

erka2412

ahoj kilecko. ja som sa vazila po 4 dni dmala som o 2 kg dole, ale už sa budem len tak ako sa má lebo potom je to demotivujuce ked rano v jeden den kilo dole a druhý deň zase kilo hore a som tam kde som bola , lebo zaleží aj na vode ci sa ti neudržiava v tele a tak ...

kilecko

Ahoj ERKA tak ja mam dnes vitaminovy den same ovocie a zeleninka ale rano som zjedla 1 krajec celozrnneho chlebika v kauflande kupujem taky toustovy krajany v zelenom obale no ten som nemala ,ale rano by som nevydrzala cely den robit tak ten 1 krajec ma nezabije a tiez sa tesim na zajtrajsi bielkovinovy den a ako ti to ide, vazis sa ako casto ,alebo sa budes vazit az po vodno dni ako sa ma .

JA sa vazievam vzdy iba rano a inac som sa postavila na vahu a mam 1,5 kg dole som velmi rada ,ale uz sa vazit budem ,len ako sa mam tak po vodnom dni .

Cakala som ,ze tu po vianociach bude viacej zien chcet schudnut a tato 90 dnovka je super mam ju odskusanu minuly rok sme takto chudli asi 5 dievcat bolo to super na stranke kamaratka na chudnutie ,ale teraz som tam tiez ,ale ja jedina mam 90 dnovku druhe dievcata chudnu kazda podla svojho co ako ktorej vyhovuje ,ale sme tam dobra particka ,nechces sa tam ERKA pridat tam pochudneme sem tam pokecame o vselicom su tam fajn dievcata ,odpis.

doschudnutia

erka2412

No ahoj kilecko. Prepáč že som sa neozývala . Kopol sa mi počítač tak žiadny prístup na net, ale už je to v poriadku. No tak dnes pokračujem zase bielkovinovým dňom, práve som doobedovala rybie file na cesnačiku , paradajkový šalátik, vývar s troškou cesnaku - ten ja zbožňujem . No poviem ti najedla som sa ako kráľovná.

lekno8

tak ja idem na tu 90 dňovku,ale až od pondelka,a na modrom konikovi,tiez je dobre forum o 90 dnovke,a su tam aj dobre recepty.

kilecko

Nie som zaregistrovana na FB ja som uz vyse roka na teme kamaratka na chudnutie, minuly rok sme tam dobre vsetky schudli z 90 dnovky teraz tam sice ziadna nema 90 dnovku ,ale mne to nevadi rozumieme si tam .
Myslela som ,ze na tejto teme najdem viac ludi co bude po vianociach drzat 90 dnovku ,no co uz zvladne to.
ERKA ako ti to ide napis....

lekno8

banán obsahuje najviac cukru,nechceš sa pridat na FB,je tam vela dievčat a pekne sa podporuju,ide to tam super.

kilecko

Erka dakujem za info tak tu knizku nebudem ani kupovat.
Jasne ,ze to zvladneme uz sme to raz dokazali tak neni dovod teraz to nezvladnut co je to 90 dni zo zivota nic ,zivot predsa nie je o prejedani ,aky je to krasny pocit ked clovek pochudne aj sa zdravsie citi.
Inac rano zacinam poharom vlaznej vody potom kavicka uz teraz bez mlieka a cukru da sa a dnes mam vitainovy den narobila som salatu 2 druhy budem mat aj na zajtra k syru,dnes mam vitaminovy den tak rano pol pomarancu a pol bananu ,potom zas banan ,na obed brokolicovu polievku kremovu a do prace zeleninovy salat a medzitym pitny rezim aj teraz mam zaliaty bylinkovy caj,ide to v pohode .
Ty si co mala dnes v bielkovinovy den ,napis mozno ma inspirujes ,ja si to inac pisem co jedavam potom vzdy pozrem co si zopakujem mam aj predtym popisane tak teraz len listujem v zosite co som minuly rok jedavala .