Ahojte baby, môj problém spočíva v tom, že už asi 2 roky trpím silným výtokom z pošvy. Som zúfala, neviem čo s tým. Myslím, že mám kvasinkové ochorenie, no svrbenie ani pálenie nemám. Začalo to, keď som raz brala antibiotiká a odvtedy sa to so mnou ťahá. Prosím vás, poraďte mi niečo, masť Canesten mi už nezaberá a som z toho výtoku už naozaj na pokraji zrútenia, neuveriteľne zlý pocit to je. Pri každom močení alebo len tak sa mi to spustí. Ďakujem za rady :)
Mám silný výtok z pošvy už pár rokov. Čo s tým?
Hm, nikde necitam, ze si to riesila s gyndou...riesila? :)
V prvom rade zmen totalne jedalnicek! To je zaklad. Okamzite prestan jest sladkosti, vsetky tie humusy ako napolitanky, cipsy, sladene vody, cukriky, akekolvek kolace. Predstav si, co vsetko si konzumaciou tychto veci sposobujes v tele a musi ta 100% prejst chut. Tieto potraviny vlastne zivia kvasinky a tie sa ti premnozuju, sposobuju sarapatu v tele. Musis jest vela surovej stravy, rob si rozne zeleninove salaty, a najma probiotika. Ci uz z lekarne, tak aj v strave - tvaroh, bryndzu, acidko nesladene...Na nete si najdi recept na domaci jogurt, ten jedz tiez kazdy den. Dalej kazdy den zjedz zo dva strucky cesnaku. Ja to robim tak, ze si ho pokrajam na malilinke kusocky a tie zapijem vodou, cize ich nepozujem. Dalej uzivam zinok, oreganovy olej, probiotika...
Naozaj je zaklad dlhodobo nejest sladke. Ak by si to nedokazala vydrzat, radsej si daj lyzicku medu ako horalku, bleee :)