Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Neviem čo mám robiť, som stratená

Príspevok v téme: Neviem čo mám robiť, som stratená
Srokkov

Čaká ma maturita, výber vysokej školy. A práve vo výbere vysokej školy je ten kameň úrazu. Ja ani len netuším na akú vysokú chcem ísť. Ani neviem čo ma vlastne baví. Cítim sa zbytočná. Mám pocit akoby som nič nevedela a pozerala len cez hustú hmlu. Ja nenávidím premýšlanie o budúcnosti lebo vždy mám z toho depku na celý deň a dokonca si aj porevem. Lenže to sa nedá nemyslieť na budúcnosť keď sa musíte rozhodnúť keď vlastne vôbec netušíte kam patríte, kto vlastne ste a čo chcete. Stále blúdim v labyrinte z ktorého nie je východiska a stále viac a viac som zo seba zúfala ešte k tomu mám aj strach z toho že nezvládnem maturitu. Čo mám urobiť :(

sweater.

hlavne si to skus v hlave poukladat tak, ze veci nad ktorymi sa trapis, tym vobec nijako nezmenis. maturita? snaz sa na nu pripravovat a stejnak ju spravis, to je realita... a vysoka? ak mas nieco, nejake hobby, alebo aspon nejaky slaby naznak co by si v buducnosti rada robila, prihlas sa nato. a ak zistis ze ta to nebavi? tak zo skoly odyjdes a budes to riesit az potom, ani sa nad tym nezamyslaj je to daleko, a uvahy keby bolo keby su vzdy zbytocne. a co sa hovori o stracani rokov, je hlupost, nic nestratis, ono ta to nieco nauci, niekam posunie, da novy pohlad na veci a ziskas skusenosti ake sa sedenim doma a premyslanim ziskat nedaju. v zivote sa nieje kam ponahlat. a takzvane 'chyby' by som povedal ze su jedny z najdolezitejsich udalosti nasich zivotov. keby nebolo ich, nejako by sme sa nevyvyjali, neucili a nemenili. takze prestan zufat a zacni bojovat a dufat :)